Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
457.500 Ft + ÁFA ( 581.025 Ft )
Menny.:db

Asber - fagyasztószekrény 700 literes rozsdamentes 1 ajtós ECN-701 HC L

Ár:
457.500 Ft + ÁFA ( 581.025 Ft )
Menny.:db
Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Cikkszám: 19060871
Elérhetőség: Beszállítónál raktáron

Rozsdamentes acélból készült. Fokozottan ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A rozsdamentes acél lábak 125 és 200 mm között állíthatók. Ez miatt könnyű a készülék alatt feltakarítani. Opcinálisan kerékkel vagy ajtónyító pedállal is kérhetők. Praktikusan nyitható az ajtóba integrált műanyag fogantyú segítségével. Maximális higiénia és szigetelés érdekében mágneses tömítővel felszereltek. Az ajtó 120 fokig tárható és 90 fok alatt automatikusan képes becsukódni. Az ajtóra szerelt érintőkapcsoló automatikusan leállítja a ventilátort ezzel csökkentve a hőveszteséget egyúttal energiát takaríthatunk meg.
A falak 50 mm vastag poliuretán hőszigetelésüek. Kiváló szigetelést és hőmérséklet fenntartást biztosít. A fagyasztószekrény alsó részének van egy lefolyónyilása amely a lekerekített belső élekkel együtt biztosítják az egyszerűbb tisztítási folyamatokat és megakadályozzák a szennyeződés felhalmozódását. 
3 epoxy rácspolccal felszerelve GN 2/1 kompatibilis. 18 féle polc beállítási lehetőség. Legfejlebb 30 kg terhelhetőségűek. 

A digitális vezérlő lehetővé teszi a gyors beállításokat. Az előlapon elhelyezett szellőzőnyilások megfelelő hűtést biztosítanak. A kondenzátor megakadályozza a por és szennyeződés lerakódását. Az ebből kinyert forró gáz lehetővé teszi a kondenzátum automatikus fűtését és párologtatását további fűtőelemek használata nélkül.  Ezáltal energiát takarítunk meg és csökkentjük a leolvasztási időt is.

-17 és -21 fokon működik negyedik fokozatú klímaosztályban.  Az intelligens légcirkulációs rendszer egyenletesen osztja el a hőmérsékletet. 

  • Méret: 693x826x2008 mm
  • Űrtartalom: 700 l
  • Tápfeszültség: 230 V
  • Teljesítmény: 700 W
  • R290 hűtőközeg
  • Hőmérséklet: -16 -21 fok