Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ipari hotdog sütő - virsli melegentartó - kifli melegítő

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Egy igazán jó hotdog le tudja nyűgözni a vendégeit, főleg akkor, ha jó eszközökkel és megfelelő odaadással készíti el. A legfontosabb alapanyag, a virsli, ami a hotdog lelke. Ennek elkészítésében segít egy megfelelő hotdog virsli főző, mely gondoskodik róla, hogy a virsli ne legyen sem túlfőtt, sem nyers, hanem mindig pont a megfelelő állagot érje el.

A jól elkészített kifli szintén elengedhetetlen a kellő hatás elérése érdekében. Ehhez egy megbízható kiflimelegítőre van szükség, mely biztosítja a szükséges hőmérsékletet.

Végezetül a hotdog alapját a szószok adják. Sok vendéglátós a mai napig az eredeti dobozából nyomja a ketchupot, majonézt, vagy a mustárt, pedig a szószos flakonok jelentősen meg tudják gyorsítani és ezáltal könnyíteni a hotdogkészítést. Ezek által egyenletesen lehet szétoszlatni a különféle önteteket, így sokkal ínycsiklandóbb lesz a végeredmény.

Szezonban különösen fontos, hogy minél gyorsabban ki tudja szolgálni vendégeit, ezért célszerű előre előkészíteni minden alapanyagot, amit csak lehet. Ahhoz, hogy a virslik ne hűljenek ki, és olyanok legyenek, mintha frissen főzte volna, egy jó virsli melegentartóra van szüksége.
Válasszon most kínálatunkból és készítsen mennyei hotdogokat vendégei számára!