Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Toaszter szendvics sütő

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Beszállítónál raktáron
4.400 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
37.700 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
64.000 Ft 45.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
54.000 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
80.000 Ft 56.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
64.400 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
78.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
85.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
189.400 Ft + ÁFA

Egy vendéglátóipari egység számára tervezett toaszter szendvics sütő, kenyérpirító vagy szendvicssütő kiválasztása előtt számos tényezőt kell figyelembe venni. Ezek közé tartozik többek között a készülék típusa, anyaghasználata, energiahatékonysága, mérete, kapacitása és karbantartás igénye. Ezek a berendezések nélkülözhetetlenek a hatékony és minőségi szendvicskészítéshez, ami nagyban hozzájárul a vendégek elégedettségéhez, valamint a kiszolgálás tempójához. Legyen szó egy reggeliztetést is vállaló kávézóról, snack bárról vagy szendvicseket is felszolgáló étteremről, a gyorsaság és a minőség kulcsfontosságú.

Az egyik legnépszerűbb toaszer fajta a hagyományos kenyérpiritók. A lakossági változatokkal szemben a legfontosabb különbség, hogy egyszerre több kenyér pirítására is alkalmasak, illetve, hogy bírják a folyamatos igénybevételt. A profibbak pedig képesek sokkal gyorsabban elérni a kívánt pirítási fokozatot, ami növeli a kiszolgálás sebességét.

Másik népszerű változatuk azok a toasterek, amelyek melegszendvics készítésére alkalmasak. Ezek 1, vagy több ráccsal rendelkeznek, és jellemzően az alsó, valamint a felső fűtőelemek egyenként is állíthatók. Az igazán profi darabok természetesen rozsdamentes acélból készülnek, ami esztétikussá, valamint hosszú élettartamúvá teszi a készülékeket.

Nagyobb forgalmú éttermek, hotelek reggeliztetésénél ajánlott nagy kapacitású, úgynevezett szállítószalagos kenyérpirítót választani. Ezek a berendezések képesek óránként akár több száz kenyeret, zsemlét, vagy egyéb pékárut precízen megpirítani, így a vendégek számára mindig elérhető egy-egy roppanós falat.

Egy toaszter szendvics sütő kiválasztása előtt érdemes alaposan megfontolni azt, hogy pontosan mennyi hely áll rendelkezésre, ahol a berendezést el lehet helyezni, illetve, hogy mekkora kapacitásra van szüksége a vendéglátóipari egységnek. Szakértő kollégáink segítenek a választásban, amennyiben bizonytalan.

Válasszon most toaszter szendvics sütő kínálatunkból, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk és készséggel segítünk a döntésben!