Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GN edények

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

GN edényeink rozsdamentes acél kivitelűek. Univerzális felhasználás -20°C-tól 300°C-ig.

GN edényekről általában, a gasztronorm szabványrendszer maximális kihasználást tesz lehetővé az ételek elkészítése, szállítása és tárolása során.

A GN edények a szabványméretnek megfelelő, biztonságosan és rendkívül praktikusan használható tárolók, melyeknek számos alkalmazási területe van. A legkisebb méretű edények tökéletesen alkalmasak dresszingek, szószok tárolására, illetve evőeszköztárolónak is alkalmasak.

Az InoxPlaza weboldalán található toast szendvics sütők remek választás, ha finom, meleg szendvicset szeretne készíteni. A tojástszendvics sütők kiváló minőségűek és tartósak, ideálisak vendéglátóhelyek, éttermek, kávézók, és egyéb élelmiszer-előállító üzemek számára. A tojás-szendvics sütők könnyen kezelhetőek és tisztíthatóak, valamint a legújabb technológiáknak köszönhetően energiatakarékosak is. Az InoxPlaza-nál megtalálható tojás-szendvics sütők között különböző méretű és teljesítményű modelleket talál, így biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb berendezést. Nézzen körül az InoxPlaza weboldalán és válassza ki a legjobb tojás-szendvics sütőt az Ön számára!

GN edények széles felhasználási körrel

A GN edények felhasználási köre rendkívül széles, kisebb éttermek, nagyüzemű konyhák, cukrászdák, büfék, szállodák és kórházak egyaránt alkalmazhatják. A Gasztronorm szabványrendszerének köszönhetően egyszerűen, biztonságosan használhatóak ezek az eszközök. A GN edények által egy egységes rendszerben történhet az ételek elkészítése, szállítása és egyben tárolása.

A GN edények funkciójuk tekintetében több csoportba oszthatóak, vannak rozsdamentes és szimpla GN edények, füles GN edények, perforált GN edények és az ezekhez tartozó fedők. Anyaguk tekintetében is eltérhetnek, a rozsdamentesen kívül léteznek polipropilén, polikarbonát és porcelán GN edények, de jellemzően a rozsdamentesek legkeresettebbek és legkedveltebbek. A rozsdamentesek óriási előnye, hogy ellenállnak a lúgos és savas kémhatásoknak, továbbá rendkívül egyszerűen tisztíthatóak. A GN edények jól bírják a nagy páratartalmat, nem kell attól tartania, hogy berozsdásodnának, tökéletes megoldást nyújtanak az ételek tárolását, elkészítését és szállítását illetően.

A GN edények többféle méretben kerülnek legyártásra, így bőven van miből válogatnia. Kínálatunkban is számtalan méret közül válogathat, amelyek mindegyike kiváló minőséget képvisel. A műanyagból készült GN edényeket leginkább nyersanyagok tárolására alkalmazzák, a porcelán típusúakat pedig főleg konferenciákon, rendezvényeken, szállodai étkeztetéseken használják. 

Tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére, majd rendelje meg azokat a GN edényeket, amelyekre igényei alapján szüksége van!