Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GN edények

GN edényeink rozsdamentes acél kivitelűek. Univerzális felhasználás -20°C-tól 300°C-ig.

GN edényekről általában, a gasztronorm szabványrendszer maximális kihasználást tesz lehetővé az ételek elkészítése, szállítása és tárolása során.

A GN edények a szabványméretnek megfelelő, biztonságosan és rendkívül praktikusan használható tárolók, melyeknek számos alkalmazási területe van.  A legkisebb méretű edények tökéletesen alkalmasak dresszingek, szószok tárolására, illetve evőeszköztárolónak is alkalmasak.

A GN edény felhasználási területei

A GN edények felhasználási köre rendkívül széles, kisebb éttermek, nagyüzemű konyhák, cukrászdák, büfék, szállodák és kórházak egyaránt alkalmazhatják. A Gasztronorm szabványrendszerének köszönhetően egyszerűen, biztonságosan használhatóak ezek az eszközök. A GN edények által egy egységes rendszerben történhet az ételek elkészítése, szállítása és egyben tárolása.

A GN edények funkciójuk tekintetében több csoportba oszthatóak, vannak rozsdamentes és szimpla GN edények, füles GN edények, perforált GN edények és az ezekhez tartozó fedők. Anyaguk tekintetében is eltérhetnek, a rozsdamentesen kívül léteznek polipropilén, polikarbonát és porcelán GN edények, de jellemzően a rozsdamentesek legkeresettebbek és legkedveltebbek. A rozsdamentesek óriási előnye, hogy ellenállnak a lúgos és savas kémhatásoknak, továbbá rendkívül egyszerűen tisztíthatóak. A GN edények jól bírják a nagy páratartalmat, nem kell attól tartania, hogy berozsdásodnának, tökéletes megoldást nyújtanak az ételek tárolását, elkészítését és szállítását illetően.

A GN edények többféle méretben kerülnek legyártásra, így bőven van miből válogatnia. Kínálatunkban is számtalan méret közül válogathat, amelyek mindegyike kiváló minőséget képvisel, és mind rozsdamentes acélból készült.

A műanyagból készült GN edényeket leginkább nyersanyagok tárolására alkalmazzák, a porcelán típusúakat pedig főleg konferenciákon, rendezvényeken, szállodai étkeztetéseken használják.

Tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére, majd rendelje meg azokat a GN edényeket, amelyekre igényei alapján szüksége van!