Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felvágott szeletelők

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Beszállítónál raktáron
184.000 Ft 112.900 Ft + ÁFA

A felvágott szeletelő sokak számára egyszerűnek tűnő eszköz lehet, de az élelmiszeriparban jelentős a szerepe, nagyban megkönnyíti a hentesek, szakácsok és a többi éttermi személyzet dolgát. A technológia fejlődésének köszönhetően, az elmúlt idők során a felvágott szeletelők is modernebbek lettek, ami hozzájárult a hatékonysághoz és a még nagyobb biztonsághoz.

A felvágott szeletelő gépek elsődleges célja, hogy megkönnyítsék a hús és más élelmiszerek, például felvágottak, sonkák és szalámik precíz szeletelését. A kézi szeleteléssel ellentétben, ahol a szeletek vastagsága gyakran változik, a gépek lehetővé teszik az azonos vastagságú szeletek gyors és egységes előállítását. Mindez nem csak a termékminőséget határozza meg, hanem az üzemi hatékonyságot is, mivel kevesebb időt és erőfeszítést igényel a húsok és más élelmiszerek feldolgozása.

A modern felvágott szeletelők különböző funkciókkal is rendelkezhetnek. A digitális vezérlőpanelek segítségével több mindent is beállíthatunk, megadhatjuk akár a szeletelési sebességet is. Néhány készülék képes automatikus szeletelési módra, ilyenkor a felhasználónak csak be kell állítania a kívánt paramétereket, majd a gép önállóan végzi a szeletelést.