Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Húsdarálók, kolbásztöltők

Ipari húsdaráló nagykonyhai felhasználásra

A vendéglátóegységekben, illetve az iskolák, óvodák és más intézmények konyháján nagyon fontos, hogy a megfelelő minőségű és kialakítású eszközök álljanak rendelkezésre. Elvégre itt nagyüzemben folyik az ételkészítés, ahol különböző előírásoknak is meg kell felelni. Az ipari húsdaráló egy könnyen, praktikusan használható konyhai eszköz a húsgombócok, darált húsból készülő ételek elkészítéséhez.

Mivel a fogásokat nemcsak megfelelő minőségben kell tálalni, hanem a gyorsaságra is oda kell figyelni, ezért nagy jelentősége van annak, hogy milyen gördülékenyen történik a húsfeldolgozás. Az ipari húsdaráló lehetővé teszi, hogy a szakácsok nagyobb mennyiségben is egyszerűen, az elvárt sebességgel darálják le a húst. Használat után, alaposan meg kell tisztítani, hogy ismét lehessen vele dolgozni. Éppen ezért fontos, hogy a szerkezet könnyen szétszedhető legyen, az egyes elemeit pedig egyszerűen meg lehessen tisztítani. A megbízható működés szintén egy nélkülözhetetlen paraméter. A nagyüzemi konyhában ugyanis nem állhat meg a munka, az ételek előkészítésére csak egy adott idő áll rendelkezésre. Ha nem sikerül időben feldolgozni az alapanyagokat, akkor a tálalás és a szállítás is csúszik, ami panaszra adhat okot, az pedig negatívan befolyásolhatja a hely hírnevét.

Az általunk kínált ipari húsdaráló e tekintetben is meg tud felelni az igényeknek, ugyanis kiváló anyagból készülnek az alkatrészei, ennek köszönhetően pedig, hosszú élettartammal büszkélkedik. A kínálatunkban többféle húsdaráló is megtalálható, amik kialakításban, kapacitásban is különböznek egymástól.