Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vákuumcsomagolók


A vákuumcsomagoló gépek az élelmiszerek eltarthatósági idejének megnövelését szolgálják. A vákuumcsomagolás folyamatának lényege az oxigén eltávolítása, ugyanis az élelmiszerek romlását előidéző legfontosabb tényező a levegőben lévő oxigén. Az oxidáció következtében az ételek tápértéke, színe, zamata, illata és egyéb jellemző tulajdonságai megváltoznak, így a termékek fogyasztásra alkalmatlanná válnak. A vákuumcsomagoló gépek használatával ezeket a negatív, de ugyanakkor természetes folyamatokat tudjuk késleltetni úgy, hogy eltávolítjuk az oxigént.

A vákuumcsomagoló gépeknek két különböző típusa van:

  • Nem kamrás: a csomagolási folyamat a vákuumkamrán kívül történik.
  • Kamrás: a csomagolási folyamat a vákuumkamrán belül történik.

A nem kamrás gépeket akár háztartásokba, vagy kevesebb vákuumcsomagolást végző cégeknek ajánljuk, a kamrás gépek 
kapacitása és teljesítménye is nagyobb, ezért kifejezetten ipari felhasználásra ajánljuk őket.

Rendezés:
Nézet: