Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
48.000 Ft
30.400 Ft + ÁFA ( 38.608 Ft )
Menny.:db

Érintésmentes Automata Kézfertőtlenítő Adagoló Álvány - Fekete

Ár:
48.000 Ft
30.400 Ft + ÁFA ( 38.608 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 09376005
Elérhetőség: Beszállítónál raktáron
Gyártó: Maxima
Ez az érintésmentes kézfertőtlenítő adagoló automata adagolóval van felszerelve. Ez egy robusztus modell, amely alkalmas egy étterem vagy étkezde bejáratánál történő elhelyezésre. Mindig a megfelelő mennyiségű gélt permetezi a kezekre. A sima felületnek és a kiváló minőségű anyagnak köszönhetően könnyen tisztítható

Leírás és Paraméterek

A jó kézhigiénia nagyon fontos a vendéglátóiparban, mind a személyzet, mind a vendégek számára. Ezért ez az érintésmentes kézfertőtlenítő adagoló ideális a nyilvános helyiségek és épületek, például éttermek, szállodák és étkezdék bejáratánál történő elhelyezésre. A mosdókban és a konyhákban is szükség van egy kiváló minőségű kézfertőtlenítő adagolóra. Ez a kézfertőtlenítő adagoló érzékelővel van felszerelve, amelynek köszönhetően az adagoló automatikusan a megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítő gélt permetezi a kézre. Így nincs szükség külön pumpákra, amelyek nem járulnak hozzá az optimális higiéniához.

Elemmel működik

A kézfertőtlenítő adagoló egy adagolóval és egy gyűjtőtálcával van felszerelve. Mivel a fertőtlenítő gél érintkezés nélkül kerül a kézre, csökken a vírusok terjedése. Az adagoló 4 x AA elemmel működik (nem tartozék), így az oszlophoz nem csatlakoznak laza kábelek. Az adagoló nagyon könnyen felszerelhető az oszlopra. Helyezze az elemeket az adagolóba, és csavarozza az oszlophoz a mellékelt anyák és csavarok segítségével. Az elemeknek köszönhetően ez a kézfertőtlenítő adagoló ideális mobil fertőtlenítőállomásként való használatra. Az adagoló kapacitása 1 liter kézfertőtlenítő gél. Ez a gél nem tartozék.

Könnyen újratölthető

A kézfertőtlenítő gél könnyen újratölthető a kézfertőtlenítő adagoló fenntartható használata érdekében. Nyissa fel a fedelet, és töltse fel könnyedén a tartályt. Mivel a tartály átlátszó, pontosan tudja, mikor van tele. A kézfertőtlenítő adagoló magassága gyorsan és szerszám nélkül állítható. A tisztítás a sima felületeknek köszönhetően egyszerű, és egy nedves ruhával és némi meleg vízzel elvégezhető.