Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fagyizó és kiegészítői

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Kínálatunkban számtalan olyan gépet és eszközt megtalál, ami egy sikeres fagyizó üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen. Kizárólag megbízható, kiváló minőségű termékekkel foglalkozunk, de ügyeltünk arra is, hogy ár/érték arányban nagyon jó szortimentet alakítsunk ki.

Fagyizó és kiegészítői kategóriánkból fagylaltgépek, homogenizátorok és egyéb kiegészítők között tud választani. Mindegyik termékünk gondosan kiválasztott, hogy megfeleljen az ipari szabványoknak és garantálja a hosszú távú használatot. Mivel jelentős vendéglátós múlttal rendelkezünk, így pontosan tudjuk, hogy milyen napi kihívásokkal küzd. Éppen ezért a teljes webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy lehetőleg egyetlen kézből be tudjon szerezni mindent, amire szüksége van konyhájának, fagyizójának kialakításához.

Rugalmasan kezeljük a megrendeléseket, ezért akár 24 órán belül le tudjuk szállítani a megrendelését, amennyiben sürgős problémát kell orvosolni. Egyeztessen velünk a lehetőségekről, mert mi tényleg szeretnénk segíteni.
Országosan szállítunk, és szintén a múltunknak köszönhetően ismerjük a termékeket, így tanácsot is tudunk adni. Ha nem tud választani, csak mondja el nekünk a problémáját és mi segítünk megoldani azt.
Válasszon most fagyizó és kiegészítő termékeket, és modernizálja fagyizóját, cukrászdáját!