Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Feltéthűtők

Rendezés:
Nézet:

Feltéthűtő igen jutányos áron

Napjainkban a rozsdamentes nagykonyhai berendezések nagyban megkönnyítik a minőségi vendéglátással foglalkozók dolgát. Ezek egyike a feltéthűtő, aminél nemcsak a hidegen tartó funkció érvényesül, hanem ez párosul az esztétikai szemponttal is. Láthatóak ugyanis a benne tárolt ételek és így a fogyasztó könnyebben tud közülük választani.

Amennyiben Ön is feltéthűtő beszerzését tervezi, látogasson el a webáruházunkba, ahol többféle típus között dönthet! A legkisebb méretűek már igazán jutányos árakon is megvásárolhatóak, de kínálatunkban fellelheti a nagy tárolóhellyel rendelkező, természetesen magasabb árfekvésű feltéthűtő berendezéseket is. Mindegyik fajta kiválóan alkalmas salátahűtőként. A leginkább elterjedt készülék rozsdamentes inoxból vannak, ami miatt időtállók és egyszerűen tisztán tarthatóak. A korszerű feltéthűtő rendelkezik beépített kiolvasztási és fagymentesítési ciklussal, illetve digitális LED hőfokkijelzővel. Az adott darab a méreteitől függően 3-9, általában 150 mm mély GN edény behelyezésére alkalmas.

Az igényei alapján válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt! Ezek a tárolók nem alaptartozékok, külön kell megrendelni. A modern feltéthűtő gépek statikus hűtést alkalmaznak, azaz egy vagy két motorral és egy speciális körrel működik. Ha kérdése lenne, forduljon bátran a telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, a 06303581440 számon hívhat bennünket! Előfordulhat, hogy szeretné élőben is megnézni a kiválasztott darabot. Ezt megteheti a dunaharaszti Inox plázában elhelyezkedő üzletünkben.