Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

2023. 12. 19. 14:39:59
Egy konyhában van rosszabb a kihűlt ételnél?

Ahhoz, hogy megtartsd a vendégeid, kiemelten fontos a jó minőségű alapanyagok használata és a frissesség megőrzése. Ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy a helyben elkészített ételek megfelelő ideig melegek, frissek és finomak maradjanak. Erre tökéletes megoldást nyújtanak a kínálatunkban megtalálható melegentartó vitrinek és egyéb frissességet megőrző tárolók, eszközök is. 

 

2023. 12. 19. 14:24:05
Hurka és kolbásztöltők - a kulináris kreativitás és hatékonyság jegyében

A hurka- és kolbásztöltés ősrégi magyar hagyománynak tekinthető, ami a maga sajátos módján közösségformáló hatással is bírt a korábbi időkben és sokszor összehozta a családot. Sok hagyományőrző konyha szeretné felkínálni vendégei számára a magyar ízeket, ehhez viszont szükséges a vendéglátók számára ipari kolbász- és hurkatöltők, amelyek kínálatunkban is megtalálhatók. 

 

2023. 11. 16. 11:22:00
Hatékony munkatárs a háttérben

A rendszerezés és a tárolás kulcsfontosságú a vendéglátó egységek életében, hiszen közrejátszanak a kiszolgálás és a háttérmunkák során is. A hűtőberendezések kiválasztása során számos szempontot kell figyelembe venni, ilyen például a kapacitás, funkció, helyigény és, hogy félkész,- késztermékek vagy esetleg különböző alapanyagok tárolására keresel praktikus megoldást. De mégis mit nyújt számodra egy háttérhűtő? Ebben a cikkben eláruljuk. 

 

2023. 11. 16. 10:56:26
Amire szükséged lesz a tökéletes pizza készítéséhez

Az autentikus olasz pizzák nem véletlenül ilyen népszerűek, hiszen a vékony, ropogós szélű levegős tészta és a minőségi alapanyagokból álló feltét kombinációja elképesztő ízélményt eredményez. Ehhez viszont szükségesek a professzionális eszközök, ideértve a munkaasztalt, hűtőt, lapátot és persze a sütőt is. Kínálatunkban megtalálható minden, ami megkönnyíti a tradicionális olasz ízek megteremtését. 

 

2023. 11. 16. 10:48:07
Az ellenállhatatlan kürtőskalács titka

A kürtőskalács mára már igazi hungarikummá nőtte ki magát és rengeteg különböző verzióban készítik el. A faszenes sütő mellett nagyon népszerű és praktikus az elektromos kürtőskalács sütő is. Ízválasztékban pedig csak a képzelet szab határt, ugyanis a liofilizált gyümölcsök, dió, kókuszreszelék, a klasszikus fahéj, de még a fagyival töltött variáció is hatalmas sikert arat. De mindennek titka az aranybarnára sült, foszlós kalács tészta, amely az elektromos sütőben könnyedén elkészíthető. 

 

2023. 11. 16. 10:23:22
A tökéletesen elégedett vendég

Költhetnek bármennyit marketingre az éttermek, a kávézók a vendéglátó egységek, a legtöbb ember azért tér be valahova (aztán tér vissza újra és újra) mert jókat hallott rólad, szeretne kipróbálni vagy azért, mert mindezen már túl van és elégedett volt (sőt, másoknak is ajánl majd). Íme a tökéletesen elégedett vendég néhány titka

 

2023. 11. 15. 16:26:44
Sokoldalú megoldás a konyhában: a kombi sütő

A kombi sütők - amelyeket gyakran hívunk gőzpárolónak is - akár 3 különböző ételkészítési módot is használhatunk egyszerre, ezzel nagyban megkönnyíthetik és meggyorsíthatják a konyhai munkát. A kombi sütő a lehető legtökéletesebb gasztroélményt nyújtva számtalan extrával segíti az étel elkészítését. Ismerd meg a kombisütőinket.

2023. 09. 06. 16:32:21
A minőségi húskészítmények titka az éttermekben A legtöbben azért járunk étterembe, hogy megkóstoljunk egy-egy izgalmasnak tűnő, ínycsiklandó fogást, húst, valamilyen különös, vagy éppen egyszerű, de újragondolt – húsos – ételt. Ezért az a minimális elvárásunk, hogy ízletes, friss és kitűnő minőségű ételt kapjunk. A húsdarálók és kolbásztöltők olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a friss és egyedi ízvilágú húskészítmények előállítását. Ebben a cikkben a húsdarálókat és a kolbásztöltőket ismerjük meg.
2023. 09. 06. 16:22:37
Titkos fegyver a konyhában A kontakt grill a konyhák titkos fegyvere. A kontaktgrill (közismert nevén panini-prés vagy panini-készítő) egy olyan, nagyobb teljesítményű készülék, amely fűtött lemezek és a fizikai nyomás kombinációját használja az ételek gyors elkészítéséhez és melegen tartásához. Előnye, hogy mindkét oldalon grillezi az ételt. Ezek a rendkívül sokoldalú gépek tökéletesen alkalmasak éttermekben, vagy ott, ahol take away megoldást kínálsz. Íme a kontakt grill előnyei.
2023. 09. 06. 16:12:09
Dagasztógép: elengedhetetlen eszköz pizzakészítésben Régen – még a vendéglátó egységekben is – kézzel dagasztottak, ami nem csak rendkívül fárasztó, hanem időigényes is volt, emellett gyakran előfordult, hogy egyik napról másikra ingadozott a minőség. A technika fejlődött, ma már dagasztógéppel dagasztjuk a pizza tésztát (is). De miért fontos a dagasztógép? Milyen előnyei vannak? Ebben a cikkben mindent elmondunk.