Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ipari hűtő - Rozsdamentes hűtő - Hűtőtechnika

A rozsdamentes ipari hűtő a minőségi konyhai termékek egyik legfontosabb kelléke

A vendéglátóiparban meghatározó szerepük van az ipari hűtőknek, de a háztartásokban is megállják a helyüket. Az említett két területen egymástól eltérő kapacitású az ideális, a legkisebb űrtartalmú modellünk alkalmas leginkább az otthoni használatra, ami 145 literes.

Viszont ennél jóval nagyobbak szükségesek azokra a helyekre, ahol jellemző a nagykonyhai igénybevétel, hiszen itt sokkal több alapanyag, készétel és ital hűtését kell megoldani. A kínálatunkban modern és innovatív rozsdamentes ipari hűtőkkel találkozhat, amelyek a rendeltetésszerű használat mellett hosszú ideig hibátlan működést biztosítanak. Több típus is rendelkezik automata olvasztási funkcióval, így búcsút inthet a manuális jégmentesítésnek és az ezzel járó nehézségeknek.

A rozsdamentes acél óriási előnye, hogy ellenálló a különféle behatásokkal szemben és nem rozsdásodik. További pozitív tulajdonsága, hogy egyszerűen tisztítható, ez pedig a nagyüzemekkel kapcsolatban lényeges szempont, hiszen elősegíti a higiénés szabályok betartását, de otthonában sem mindegy, hogy mennyire könnyű megteremtenie a tiszta környezetet.

Rozsdamentes hűtőink nem csak praktikusak, hanem esztétikailag is az élen járnak, így bármilyen stílusú konyhában rendhagyó kiegészítők lehetnek. Otthonunkban még jelentősebb szerepe van a tökéletes harmónia megteremtésének, ehhez pedig lényeges, hogy a bútorok, berendezések és az elektromos készülékek összhangban legyenek egymással.

Ipari hűtőink ideálisak azokra a helyekre is, ahol higiéniai okok miatt előírás, hogy a külső és a belső rész egyaránt rozsdamentes legyen. A vevőkörünk meglehetősen széles, több iparágból is rendszeresen érkeznek. Ügyfeleink vannak már a gyógyszeriparban, élelmiszeriparban és a vendéglátásban egyaránt. Az ipari hűtők teljesen eltérnek a háztartási hűtőktől, terhelhetőségükben és kialakításukat tekintve is különbözőek, ezért a vételi áruk is magasabb. Az ipari hűtők kifejezetten úgy vannak tervezve, hogy ne legyen gond, ha sűrűn nyitogatva vannak.

Elsősorban az olasz gyártók termékeit preferáljuk, amelyek tropikális európai motorral rendelkeznek, vastagabb rozsdamentes anyagból készülnek, jobb a szigetelésük, ezáltal időtállóbbak a többi márkával szemben, ilyen például az Atosa és az ILSA is.

Cégünk a rozsdamentes nagykonyhai berendezések szakértője. Biztosíthatjuk arról, hogy nálunk kizárólag prémium kategóriás, megbízható, hosszú élettartammal rendelkező ipari hűtőt találhat, amelyek használatával maradéktalanul elégedett lesz, ezért forduljon hozzánk bizalommal!