Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Álló háttérhűtők teli- és üvegajtós

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Álló hűtőszekrény az Inox plázában

Legyen szó családi háztartásról vagy nagyobb vendéglátó-ipari létesítményről, télen-nyáron szükséges a táplálékok és italok hűvösön tartása. Az álló hűtőszekrény ideális erre a célra. Ez a készülék a webáruházunkban széles választékban található meg. Amennyiben Önnek szüksége lenne egyre, alapos informálódást követően nálunk beszerezheti.

A nagyobbak minőségi vendéglátó berendezésként ajánlottak, magánházakban általában a rozsdamentes hűtőszekrény kisebb változata is megfelelőnek bizonyul. Az általunk forgalmazott legkisebb apparátus 145 literes belső űrtartalmú. A rozsdamentes acél külső megbízható, esztétikus és kiváló ár-érték aránnyal bír, mivel hosszú távon megőrzi korrózióállóságát, mindenféle körülmények között is. Az álló hűtőszekrény higiénikus, könnyen tisztítható, emellett fényes vagy esetleg mattra csiszolt felületével akár a helyiség dísze is lehet. A legtöbb, napjainkban kereskedelmi forgalomban lévő modellt már nem kell manuálisan jégmentesíteni, mert beépített automatikus leolvasztó funkcióval vannak ellátva.

A termodinamikai elven működő rozsdamentes hűtőszekrény lassan nélkülözhetetlenné válik. Az oldalunkon böngészhet a különféle típusok között, részletesen feltüntetjük az egyes darabok leírásában a pontos technikai paramétereket. Ezen adatok birtokában, könnyen eldöntheti, hogy Önnek melyikre is van szüksége. Ha kérdése volna, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06303581440 telefonszámon, vagy pedig keresse fel üzletünket a dunaharaszti Inox plázában!