Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Álló hűtőszekrények

Álló hűtőszekrény az Inox plázában

Legyen szó családi háztartásról vagy nagyobb vendéglátó-ipari létesítményről, télen-nyáron szükséges a táplálékok és italok hűvösön tartása. Az álló hűtőszekrény ideális erre a célra. Ez a készülék a webáruházunkban széles választékban található meg. Amennyiben Önnek szüksége lenne egyre, alapos informálódást követően nálunk beszerezheti.

A nagyobbak minőségi vendéglátó berendezésként ajánlottak, magánházakban általában a rozsdamentes hűtőszekrény kisebb változata is megfelelőnek bizonyul. Az általunk forgalmazott legkisebb apparátus 145 literes belső űrtartalmú. A rozsdamentes acél külső megbízható, esztétikus és kiváló ár-érték aránnyal bír, mivel hosszú távon megőrzi korrózióállóságát, mindenféle körülmények között is. Az álló hűtőszekrény higiénikus, könnyen tisztítható, emellett fényes vagy esetleg mattra csiszolt felületével akár a helyiség dísze is lehet. A legtöbb, napjainkban kereskedelmi forgalomban lévő modellt már nem kell manuálisan jégmentesíteni, mert beépített automatikus leolvasztó funkcióval vannak ellátva.

A termodinamikai elven működő rozsdamentes hűtőszekrény lassan nélkülözhetetlenné válik. Az oldalunkon böngészhet a különféle típusok között, részletesen feltüntetjük az egyes darabok leírásában a pontos technikai paramétereket. Ezen adatok birtokában, könnyen eldöntheti, hogy Önnek melyikre is van szüksége. Ha kérdése volna, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06303581440 telefonszámon, vagy pedig keresse fel üzletünket a dunaharaszti Inox plázában!