Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Feltéthűtők

Feltéthűtő kedvező áron

A vendéglátásban dolgozók feladatai nagyban megkönnyíthetőek a rozsdamentes nagykonyhai berendezések segítségével. Ezek közé a berendezések közé sorolhatjuk a feltéthűtőt is, ami nem csak a hidegen tartásról gondoskodik, hanem esztétikai szempontból is kiváló. Tökéletesen látszanak a benne lévő ételek, tehát a fogyasztó egyszerűen tud belőlük választani.

Webáruházunk kínálatában minőségi feltéthűtők közül válogathat, többféle típussal is találkozhat, így bőven van miből választania, ha egy ilyen berendezés beszerzésén gondolkodik. A kisebb darabok már meglehetősen kedvező áron szerezhetőek be, a nagyobbaknak ugyan magasabb az árfekvésük, ám megtérülő beruházásnak mondhatóak. Kínálatunkban a nagyobbakat és a kisebbeket egyaránt megtalálhatja. Az összes típus alkalmas salátahűtőként is. Mindegyikük időtálló darab, ez azért is van, mert rozsdamentes inoxból kerültek legyártásra. Tisztításuk pofon egyszerű, rendelkeznek beépített kiolvasztási és fagymentesítési funkcióval, valamint van rajtuk digitális hőfokkijelző, tehát meglehetősen korszerűnek mondhatóak.

Igényei alapján kiválaszthatja az ön számára legmegfelelőbbet. A tárolóink nem tartoznak az alaptartozékaink közé, külön szükséges őket megrendelni. A modern feltéthűtők statikus hűtést tesznek lehetővé, tehát egy vagy két motorral és egy speciális körrel képesek működni. Amennyiben kérdés merül fel önben, bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Az alábbi telefonszámon hívhat minket: 0630 358 1440. Dunaharasztin található üzletünkben személyesen is van lehetősége megtekinteni termékeinket.