Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hűtött munkaasztalok

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Hűtött munkaasztalok, a kényelmes és hatékony munkavégzéshez.

A konyhai, de leginkább a minőségi vendéglátó-ipari munka igencsak megkönnyíthető korszerű és praktikus berendezésekkel. A hűtött munkaasztal napjaink kereskedelmi kínálatában leginkább rozsdamentes acél külsővel és belsővel rendelkezik, az időtállóság és a könnyű tisztíthatóság érdekében. A webáruházunk kínálatában többféle ilyen jellegű terméket is megtalálhat, a nagykonyhai berendezések között eltérő méretű és kidolgozású hűtött munkaasztalok várják Önt.

Az oldalunkon az egyes darabok pontos leírásában megtalálhatja a legfontosabb paramétereket. Ezek megtekintése és esetlegesen az egymással való összehasonlításuk révén, könnyen ki tudja választani az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Közös vonása mindegyik fajtának, hogy statikus hűtést alkalmaznak és rendelkeznek gyárilag beállított kiolvasztási és jégtelenítési ciklussal. A hűtött munkaasztal használatával garantálható az alapanyagok frissessége, és ezáltal felgyorsítható magának a sütés-főzésnek a folyamata is, mivel már minden ott lesz kéznél. Igen hasznos ez a funkció pizzakészítésnél, tészták sütésénél.

A hűtött munkaasztal, típustól függően beszerezhető két-három ajtós kivitelezésben is. A beltér alkalmas tartósabb tárolásra is. A komolyabb berendezések szellőző rekeszt is magukban foglalnak a jobb levegőáramlás biztosítása érdekében, továbbá elektronikus termosztát szabályozza a hőfokot. Amennyiben bizonytalan, mert nem tudja, hogy melyik hűtött munkaasztal felelne meg leginkább Önnek, és az oldalunkon szereplő adatok ismeretében sem tud dönteni, további információért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06303581440 számon!