Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Salátahűtők

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Beszállítónál raktáron
495.500 Ft 227.900 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
363.900 Ft 236.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
603.500 Ft 335.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
436.500 Ft 392.200 Ft + ÁFA

Saláta hűtő ipari méretekben is

A minőségi vendéglátó berendezések egyike a hűtött munkaasztal kategória. Ezen belül a speciális saláta hűtő nagyban megkönnyíti a megfelelő tárolását az elkészített feltéteknek. Amennyiben Önnek is szüksége lenne egyre, tekintse meg a különféle kivitelezésű, ilyen jellegű termékeket a webáruházunk kínálatában.

Többféle saláta hűtő található meg az oldalunkon, tehát az igényei alapján választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő típust. Eltérő méretű és ezzel párhuzamosan különböző árkategóriába eső darabokat tudunk felkínálni az érdeklődőknek. A legkisebb saláta hűtő, amivel szolgálni tudunk, két ajtós és 257 literes. Ezt kisebb vendéglátói egységeknek ajánljuk. Ez is, akárcsak a méretesebb fajták kívül-belül rozsdamentes inox AISI 304-es burkolattal van ellátva, ezáltal időtálló és könnyen tisztán tartható. Rendelkezik mindegyik saláta hűtő automata leolvasztás és kondenzvíz elpárologtató funkcióval, valamint digitális LED hőfokkijelzővel és elektronikus termosztáttal. Az említett, legkisebb méretű darab még a kisebb étkezdéknek is kifizetődő áron szerezhető be.

A komolyabbak ennél már természetesen drágábbak, az általunk forgalmazott legméretesebb, háromajtós és üveg felépítménnyel ellátott saláta hűtő ára már megközelítőleg a duplája a legegyszerűbb kiviteléhez képest. Ez a modell esztétikai szempontból is kiemelkedik a többi közül, ugyanis a felső, üvegből készült résznek köszönhetően látszódnak a benne ízlésesen elhelyezett különféle saláták. Ha kérdése lenne a berendezés vásárlását megelőzően, forduljon bátran telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, vagyis hívja a 06303581440 telefonszámot!