Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mélyhűtőládák

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Beszállítónál raktáron
247.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
253.000 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
262.900 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
267.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
270.900 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
303.900 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
303.900 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
308.000 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
330.000 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
335.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
340.000 Ft + ÁFA

A mélyhűtőládák kiváló technológiai innovációkat kínálnak az élelmiszerek hosszú távú megőrzésére, különösen ipari környezetekben, ahol fontos a termékek frissességének megőrzése. Ezek a berendezések gyorsfagyasztási képességükkel büszkélkedhetnek, ami alapvető az élelmiszer minőségének fenntartása érdekében, mivel minimalizálja a jégkristályok kialakulását, ezáltal megőrzi a termékek szerkezetét, ízét és tápértékét.

A piacon elérhető mélyhűtőládák széles választékban kaphatóak, különböző méretekben és funkciókkal, hogy minden igényt kielégítsenek. A rozsdamentes acélból készült készülékek nemcsak hogy tartósak, de könnyen tisztíthatóak is, így megfelelnek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak, ellenállva a korróziónak és a karcolásoknak, ideálisak nagy igénybevételű helyszínekre, mint éttermek, kórházak és élelmiszer-előállító üzemek.

A mélyhűtőládák hőszigetelése kritikus jelentőségű, mivel a modern ládák poliuretán habbal vannak szigetelve, amely kiváló szigetelést biztosít és fenntartja a belső hőmérsékletet még gyakori használat esetén is. Ezáltal energiatakarékosak és hozzájárulnak a gépek hosszabb élettartamához a kompresszor terhelésének minimalizálásával.

A felhasználói kényelmet szem előtt tartva, sok mélyhűtőláda kivehető kosarakkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a tárolt termékek rendezését és hozzáférését. A digitális hőmérséklet-szabályozók lehetővé teszik a pontos hőmérséklet beállítását, ami létfontosságú bizonyos érzékeny termékek, például gyógyszerek vagy speciális élelmiszerek esetében, míg a biztonsági zár funkció növeli a tárolt áruk védelmét nagy forgalmú helyeken.

Vásárláskor érdemes figyelembe venni a mélyhűtőládák energiafogyasztását is. A legújabb modellek energiatakarékos megoldásokat kínálnak, mint például a LED belső világítás, amely kevesebb energiát fogyaszt és hosszabb élettartamú a hagyományos megoldásoknál. Az A++ energiahatékonysági besorolású készülékek jelentős megtakarítást eredményezhetnek a vállalkozások számára hosszú távon, csökkentve az üzemeltetési költségeket.