Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sokkoló hűtők

Rendezés:
Nézet:

A sokkoló hűtő villámgyorsan hűt

A sokkoló hűtő innovatív technológia, melynek segítségével néhány óra alatt le lehet hűteni vagy fagyasztani az ételeket. Segítségével kiküszöbölhető, hogy a baktériumok elszaporodjanak. A modern technológia lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet csökkenést, mindezt minimális idő elteltével. Kínálatunkban a legkisebb kivitelezésű három tálcás, a nagyobbak pedig ideálisak a nagykonyhákba, ugyanis itt a dolgozók jelentősebb kihívásokkal néznek szembe. 
A termékeink prémium minőséget képviselnek, hosszú élettartamot biztosítanak és meglehetősen könnyen tisztíthatóak, ami óriási előny főleg akkor, ha nagy igénybevételnek van kitéve, hiszen a higiénés előírásokat minden esetben szükséges betartani. A gyors lehűtés gondoskodik róla, hogy az ételek ne károsodjanak, maradjon meg az állaguk, textúrájuk, ízviláguk, tápanyagtartalmuk. 


A tőlünk beszerezhető legnagyobb sokkoló hűtő 15 tálcával rendelkezik, de ezen kívül még számos kényelmi funkcióval lett ellátva. Vásárlásnál vegye figyelembe egyedi elvárásait és válasszon annak megfelelően.