Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ipari mosogatógép - Nagykonyhai mosogatógép

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Ipari mosogatógépek: így lesz könnyebb a konyhai eszközök tisztítása

A mosogatás sok szempontból kritikus egy vendéglátóipari egységben, és egyáltalán nem tartozik a kedvenc teendők közé. A kiemelt szezonokban ráadásul rövid idő alatt nagyobb mennyiség is össze tud gyűlni, ami gyors és pontos munkavégzést követel meg a munkavállalóktól, annak ellenére, hogy a leghúzósabb napokon végeláthatatlan halmokban tornyosulnak a mosatlan evőeszközök, tányérok, poharak és egyéb edények. Az ipari mosogatógépek ezekben a nehéz helyzetekben is képesek tehermentesíteni a személyzetet, amellyel értékes munkaidőt szabadíthatunk fel. Mindössze egyetlen gomb megnyomása lehetővé teszi, hogy a személyzetnek ne a koszfoltok eltávolításával kelljen az értékes idejüket eltöltenie.

Az ipari mosogatógépek nagyon egyszerűen működtethetőek. Az erre kijelölt dolgozóknak pusztán annyi teendőjük van, hogy a mosatlant beteszik a berendezésbe, és beállítják a szükséges mosóprogramot. A program lejártát követően az evőeszközök és egyéb tárgyak makulátlan tisztasággal vehetőek ki, cseppmentesen. Mindezzel feleslegessé válik az időpazarló mosogatási feladat, a kollégák pedig a vendégek kiszolgálására és a konyhai egyéb munkák elvégzésére koncentrálhatnak. A legtöbb étterem, büfé és egyéb HORECA létesítmény egy, vagy akár több dolgozó munkabérét meg tudja takarítani ezzel a megoldással. Egy dologra kell odafigyelni, amikor ipari mosogatógépet vásárol: megbízható márkát válasszon, olyat, ami már bizonyított a piacon. Csapatunk az Omniwash, Ozti, Asber, Sistema Project és Inoksan készülékeire esküszik, hiszen ezekben még sohasem csalódtunk.

Az vitathatatlan, hogy egy ipari mosogatógép beruházási költsége első ránézésre magasnak tűnik, azonban az is tény, hogy ez belátható időn belül meg fog térülni. Ráadásul ma már számtalan változat elérhető, így annak függvényében választhat, hogy pontosan mik az igényei. Léteznek már specifikus berendezések is, amelyek csak tányérok, poharak, evőeszközök, mosogató kosarak, csepegtető tálcák, csaptelepek, vagy zsírfogók megtisztításáért felelnek.


Az ipari mosogatógép nem ismeri a szennyes edény fogalmát

Az ipari mosogatógép komoly kihívások leküzdésére teremtetett. Edények, csészék, poharak tömkelege várhat a megtisztulásra a nagyüzemi konyhákban, és az egyesével mosogatás nagyjából esélytelen forgatókönyv, hiszen itt az idő lényeges faktor. Akkor mi nyújthat megnyugtatóan gyors és mind emellett látványosan csillogó-villogó megoldást?

Természetesen a direkt nagykonyhai feladatok ellátására specializált ipari mosogatógépek, amik a paramétereiknek megfelelően eltérő funkcionalitással büszkélkednek. A kalapos alternatívák széles körben alkalmazhatóak, lévén egyaránt megbirkóznak az edények, csészék vagy éppen poharak elmosogatásával. Ám külön edény vagy pohármosó eszközöket is felfedezhet, az egyedi igényeinek és elvárásainak fényében. Mivel ezek a készülékek folyamatosan vízzel dolgoznak mégpedig ingadozó hőmérsékleten, ezért a kemény vízből adódó problémák elkerülése miatt érdemes vagy vízlágyító berendezés beszereltetésén elgondolkodnia, vagy folyékony vegyszerek hathatós közbenjárásával pontot tennie a vízkő képződés roppantul káros folyamatának a végére. A szerkezetek konkrét típustól függetlenül automatán adagolják az öblítő és mosogatószert, ezért ezzel sem kell külön foglalkoznia - az utántöltést leszámítva természetesen.

Az ipari mosogatógép a minőségi kialakításának hála, hosszú távú befektetés, amely sokszorosan megtérülhet. Egyrészt nem kevés erőt, energiát, másrészt tetemes mennyiségű időt spórolhat meg azáltal, hogy a kiválasztott eszközre bízza a mosogatást. A ragyogóan szép, csík és foltmentes eredmény pedig garantálható. Oldalunk a nagykonyhai berendezések szakértője, ezért a kínálatunkban találhat manuális, illetve digitális vezérlésű modelleket, sőt, extra intenzitású mosásra képes alternatívákat is.

Nagykonyhai mosogatógépek, a konyhai eszközök tisztításának nagymesterei

Webáruházunk magas minőségű vendéglátói berendezések forgalmazásával foglalkozik, többek között nagykonyhai mosogatógépeket is kínálunk, amelyekből több típusú is elérhető a termékeink között, a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt. Vannak speciális darabok, amelyek kifejezetten vagy tányérok, vagy poharak tisztításának céljából készültek. A kalapos nagykonyhai mosogatógépek szélesebb körű használatra lettek megtervezve, ezek alkalmasak tányérok, poharak, csészék evőeszközök tisztítására.

Manuális és digitális vezérlésre egyaránt alkalmasak, ráadásul az automatikus programjuk lehetővé teszi, hogy a mosó- és öblítőszer, kellő mennyiségben adagolva legyen. Az, hogy pontosan hány darab pohár fér el egy ilyen mosogatógépben, valamint hogy mekkora a maximum edénymagasság, függ az adott gép paramétereitől, ezért ez változó. Külön kategóriaként láthatja termékeink között a fekete edények tisztításához ideális mosogatógépet, amit elsősorban nagyüzemi étkezdéknek ajánlunk. Intenzív mosási ciklusa a makacsabb szennyeződéseket is makulátlanul eltünteti. Ha önnek, vagy vállalkozásának is szüksége van ilyen nagykonyhai berendezésekre, tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az igényeinek legmegfelelőbbet.

A problémamentes működéshez elengedhetetlen a vízlágyító berendezés vagy olyan folyékony állapotú vegyszer rendszeres használata, amit kifejezetten ipari berendezésekhez javasolnak a szakemberek. Csupán pár kattintás szükséges ahhoz, hogy megrendelje a terméket, amennyiben pedig kérdése lenne, bátran forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére. Ügyfélszolgálatunk munkatársai igyekeznek mindenben a segítségére lenni (06 30/358 1440).