Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ipari mosogatógép - Nagykonygai mosogatógép

Rendezés:
Nézet:

Ipari mosogatógépek: így lesz könnyebb a konyhai eszközök tisztítása

A mosogatás sok szempontból kritikus egy vendéglátóipari egységben, és egyáltalán nem tartozik a kedvenc teendők közé. A kiemelt szezonokban ráadásul rövid idő alatt nagyobb mennyiség is össze tud gyűlni, ami gyors és pontos munkavégzést követel meg a munkavállalóktól, annak ellenére, hogy a leghúzósabb napokon végeláthatatlan halmokban tornyosulnak a mosatlan evőeszközök, tányérok, poharak és egyéb edények. Az ipari mosogatógépek ezekben a nehéz helyzetekben is képesek tehermentesíteni a személyzetet, amellyel értékes munkaidőt szabadíthatunk fel. Mindössze egyetlen gomb megnyomása lehetővé teszi, hogy a személyzetnek ne a koszfoltok eltávolításával kelljen az értékes idejüket eltöltenie.

Az ipari mosogatógépek nagyon egyszerűen működtethetőek. Az erre kijelölt dolgozóknak pusztán annyi teendőjük van, hogy a mosatlant beteszik a berendezésbe, és beállítják a szükséges mosóprogramot. A program lejártát követően az evőeszközök és egyéb tárgyak makulátlan tisztasággal vehetőek ki, cseppmentesen. Mindezzel feleslegessé válik az időpazarló mosogatási feladat, a kollégák pedig a vendégek kiszolgálására és a konyhai egyéb munkák elvégzésére koncentrálhatnak. A legtöbb étterem, büfé és egyéb HORECA létesítmény egy, vagy akár több dolgozó munkabérét meg tudja takarítani ezzel a megoldással. Egy dologra kell odafigyelni, amikor ipari mosogatógépet vásárol: megbízható márkát válasszon, olyat, ami már bizonyított a piacon. Csapatunk az Omniwash, Ozti, Asber, Sistema Project és Inoksan készülékeire esküszik, hiszen ezekben még sohasem csalódtunk.

Az vitathatatlan, hogy egy ipari mosogatógép beruházási költsége első ránézésre magasnak tűnik, azonban az is tény, hogy ez belátható időn belül meg fog térülni. Ráadásul ma már számtalan változat elérhető, így annak függvényében választhat, hogy pontosan mik az igényei. Léteznek már specifikus berendezések is, amelyek csak tányérok, poharak, evőeszközök, mosogató kosarak, csepegtető tálcák, csaptelepek, vagy zsírfogók megtisztításáért felelnek.