Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Éttermi mosogatógép - Tányérmosogató gépek

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Az éttermi mosogatógép ragyogóvá varázsolja a tányérokat

Még a 21. században is nagyon sok olyan vendéglátóhely üzemel, ahol a felszolgálók tisztítják meg a konyhai eszközöket. Ennek egyrészt a bevett gyakorlat az oka, hiszen néhány évvel ezelőtt ez volt az egyetlen lehetőség ennek a feladatnak a megoldására. Másrészt pedig a hozzáértés hiánya, valamint a vezetők hanyagsága, nemtörődömsége tehető felelőssé azért, hogy ezek a helyek még mindig a régi, már elavultnak számító sémát követik. Ugyanakkor az éttermi mosogatógép beszerzése ma már szinte alapvetőnek számít az újonnan nyíló vendéglátó egységek esetében.

Ezek a készülékek nagymértékben megkönnyítik a személyzet dolgát, hiszen ahelyett, hogy hátul mosogatnák a piszkos edényeket, fogadhatják a vendégeket, felvehetik a rendelést, felszolgálhatják az ételeket, italokat, és figyelemmel kísérhetik, hogy épp mire van szükségük. Ezek mind olyan feladatok, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy az odalátogatók végül elégedetten lépjenek ki az étteremből, és szállóigeként terjesszék a jó hírét. Egy pincér vagy mosogatólány ráadásul soha nem tudja olyan odaadó precizitással megtisztítani a tányérokat, poharakat, evőeszközöket, mint ahogy azt egy éttermi mosogatógép teszi.

A vendégek többsége nagy elvárásokkal lépik át az ajtót, és makulátlanul tiszta eszközökkel szeretnék elfogyasztani az eléjük kerülő finomságokat. Ha pedig eme igényük nem nyer kielégítést, akkor azt garantáltan nem hagyják szó nélkül. Az éttermi mosogatógépek többféle kiszerelésben is rendelkezésre állnak, amik a vendéglátóhelyek egyedi adottságaihoz igazodva készültek.