Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kalapos mosogatógép

Rendezés:
Nézet:

Átadó rendszerű kalapos mosogatógépek

A nagyüzemi konyhákban az egyik legfontosabb feladat a mosogatás, amikor is a korábban használat alá került tányérokról, edényekről és evőeszközökről maradéktalanul el kell távolítani a szennyeződéseket, makacs olaj- és zsírfoltokat. Mivel az éttermekben, pizzériákban, illetve az egyéb vendéglátóhelyeken és ipari konyhákban a koszos eszközök gyorsan és nagymennyiségben halmozódnak fel, ezért nagyon fontos, hogy rendelkezésre álljon egy átadó rendszerű kalapos mosogatógép.

Ennek használatával ugyanis sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehet elvégezni a tisztítás folyamatát, mintha bármilyen más rendszert használnánk. A kínálatunkban többféle kivitelben is kapható ez a speciális kialakítású készülék, és az egyes modellek eltérő teljesítménnyel rendelkeznek. Az elektromos vezérlésnek köszönhetően, a kalapos mosogatógép használata nagyon egyszerű, a tányérok, edények, evőeszközök, poharak bepakolása és a megfelelő program kiválasztása után, a rendszer automatikusan dolgozik, és a ciklusidő alatt nincs szükség emberi közreműködésre. A kosárméret 500 mm x 500 mm, ami azt jelenti, hogy nagyméretű tárgyak elmosására is alkalmasak ezek a nagykonyhai gépek.

Vásárlás előtt érdemes felmérni a kalapos mosogatógép helyigényét, többek között az ezzel kapcsolatos információkat is feltűntettük a termékoldalon. Ami az anyagkialakítást illeti, a készülékek rozsdamentes acélból készülnek, ami garantálja a nagyfokú ellenállóságukat a mindennapi használat során. A minőségi kivitelezésnek köszönhetően, hosszú éveken keresztül is ki tudják szolgálni az igényeket.