Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pohármosogató gépek

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

"

Ezért érdemes pohármosogató gépet használni

A pohármosogató gép használata nagymértékben megkönnyíti az életet az ipari konyhákban, ahol nagy vendégforgalmat kell kiszolgálni. Az éttermekben, bárokban és egyéb vendéglátóhelyeken, menzákon, kifőzdékben az egyik leggyakoribb feladat a mosogatás.

Amennyiben nincs kéznél egy megfelelő kialakítású és kapacitású készülék, akkor a dolgozóknak saját kezűleg kell gondoskodniuk a poharak alapos megtisztításáról. A pohármosogató gép jó szolgálatot tesz, hiszen lehetőséget biztosít arra, hogy a személyzetnek ne kelljen ezzel időt pazarolnia. A készülék működése szinte teljes mértékben automatikus, emberi közreműködésre csak a holmik bepakolásához, a program kiválasztásához, valamint annak lejárta után, a kipakoláshoz van szükség.

A kínálat változatos képet mutat, az egyes modellek különböző tulajdonságokkal, paraméterekkel rendelkeznek, így mindenki az egyéni igényei, elvárásai, illetve a hely sajátos jellemzői, adottságai szerint tudja megvásárolni a minden tekintetben megfelelő pohármosogató gépet.

"