Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pohármosogató gépek

"

Ezért érdemes pohármosogató gépet használni

A pohármosogató gép használata nagymértékben megkönnyíti az életet az ipari konyhákban, ahol nagy vendégforgalmat kell kiszolgálni. Az éttermekben, bárokban és egyéb vendéglátóhelyeken, menzákon, kifőzdékben az egyik leggyakoribb feladat a mosogatás.

Amennyiben nincs kéznél egy megfelelő kialakítású és kapacitású készülék, akkor a dolgozóknak saját kezűleg kell gondoskodniuk a poharak alapos megtisztításáról. A pohármosogató gép jó szolgálatot tesz, hiszen lehetőséget biztosít arra, hogy a személyzetnek ne kelljen ezzel időt pazarolnia. A készülék működése szinte teljes mértékben automatikus, emberi közreműködésre csak a holmik bepakolásához, a program kiválasztásához, valamint annak lejárta után, a kipakoláshoz van szükség.

A kínálat változatos képet mutat, az egyes modellek különböző tulajdonságokkal, paraméterekkel rendelkeznek, így mindenki az egyéni igényei, elvárásai, illetve a hely sajátos jellemzői, adottságai szerint tudja megvásárolni a minden tekintetben megfelelő pohármosogató gépet.

"