Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ajánlatkérés

Árajánlatot a weboldalon keresztül és e-mailben is kérhet

1) Ajánlatkérés a weboldalon keresztül, három egyszerű lépésben:

1. Tegye kosárba a kiválasztott terméke(ke)t!
2. Kattintson a Kosár gombra 
3. Ezt követően kattintson az Árajánlat kérés gombra!

Néhány percen belül a megadott email címen megkapja ajánlatunkat a termékek minden fontos műszaki paraméterével. 

Figyelem! Árajánlatainkat alapértelmezetten csak email-ben, PDF formátumban küldjük. Amennyiben kinyomtatott példányra van szükség, azt GLS futárszolgálattal küldjük, a szállítási költségeknél feltüntetett legkisebb súlykategória díjszabása alapján.

2) Ajánlatkérés személyes felméréssel - éttermi konyha tervezés, nagykonyha tervezés:

Szeretné, ha konyhája nem csak egyszerűen munkahely lenne, hanem nap, minta nap élményt jelentene? Ha minden megfelel benne az Ön igényeinek, kívánságainak? De nincs elég ideje elképzeléseinek megvalósítására, vagy nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Rengeteg ötleted van, de úgy érzed elveszel köztük? Szeretnél tökéletes konyhát, de nem tudod hogyan láss neki a tervezésnek?

Egy új konyha kialakítása nagyon összetett és költséges feladat, amihez nélkülözhetetlen a tudás és a tapasztalat. Egyszerre kell megfelelni a szakmai- és a műszaki előírásoknak, illetve a főzési folyamatoknak. Jöjjön el bemutatótermünkbe és mindenben segítünk vagy kérje kollégáink segítségét, igény esetén lehetőség arra is, hogy munkatársunk személyesen meglátogatja az Önök konyháját és a helyszínen leegyezteti Önnel, hogy milyen berendezés(ek)re van szükségük. A felmérés alapján kötelezettség nélküli árajánlat készül, azaz Önnek csak akkor kell elfogadnia, ha megfelel az igényeinek.

Ennek díjszabása a következő:

  • kiszállási díj: 250 Ft + ÁFA / megtett kilométer (Budapesten belül egységesen 15.000 Ft + ÁFA)
  • munkadíj: 15.000 Ft + ÁFA / megkezdett munkaóra

Legalább nettó 1.000.000 Ft értékű projekt esetén a felmérés munkadíj költségét a tényleges megrendeléskor természetesen levonjuk a termék(ek) végösszegéből, így ha nálunk vásárol, a felmérés ingyenes lesz.

A helyszíni felméréssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalunkon szereplő telefonszámok egyikén, vagy az info@inoxplaza.hu címen.

nagykonyha tervezés - éttermi konyha tervezés

Mi történik a személyes felmérésen?

Átnézzük és végigbeszéljük az Ön által hozott alaprajzot, ahová a konyha kerülni fog. A szükséges pontos méreteket kollégáink a helyszínen ellenőrizni fogják, így biztos nem lesz probléma a beépítés során. Mesélnek nekünk az elképzelésről. Mi az, amit mindenképp szeretnétek, mi az amit semmiképp. Bármilyen kósza gondolat is hasznos lehet később a tervezésnél. A személyes felmérést annak érdekében is szoktuk ajánlani, hogy az egyedi méretekben gyártandó bútorok helyeit a kialakítás érdekében méretpontosan fel tudjuk venni. Minden adott ahhoz is, hogy kapjanak egy árajánlatot a megálmodott konyha gyártására. Ezért is nagyon fontos ez a találkozó, hiszen az áruházakkal ellentétben szinte mindenre több alternatívánk van, hogy ki-ki az igényeihez és anyagi lehetőségeihez mért legjobb variációt találja meg nálunk.

 

Ajánlatkérő űrlap