Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Chafingek

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Beszállítónál raktáron
6.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
8.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
24.720 Ft + ÁFA

Az Elektromos Chafing Edények: A Hatékony Ételmelegítés Eszközei

Az elektromos chafing edények széles körben használt eszközök a vendéglátóiparban, de egyre több háztartásban is megtalálhatóak. Az edények alapvető feladata, hogy hosszú időn keresztül melegen tartsák az ételt, így egy hosszabb partin például, bármikor fogyaszthatnak a vendégek a finomságokból.

A chafing edény eredetileg két részből áll, az alsó részben melegítőelem (hagyományosan alkohol vagy gél alapú melegítő) található, amely ellátja a megfelelő hővel az edény felső részét, ahol magát az ételt helyezik el. Az elektromos chafing edények azonban már elektromos hőelemet használnak, ezek sokkal könnyebben és precízebben szabályozhatóak.

Hol használhatóak leginkább a chafing edények?

Az elektromos chafing edények elsősorban az éttermekben, catering szolgáltatásoknál és büféasztaloknál váltak népszerűvé, ahol nagy mennyiségű ételt kell hosszabb ideig a kellő hőfokon tartani. Kiváló szolgálatot tesznek nagyobb rendezvényeken is, mint amilyen egy esküvő, céges esemény, vagy bármilyen olyan hely, ahol egyszerre sok ember gyűlik össze és hosszabb ideig kell megőrizni az ételek hőmérsékletét.

A chafing edények képesek biztosítani, hogy az ételek frissek, melegek és ízletesek maradjanak, anélkül, hogy elveszítenék textúrájukat vagy romlana a minőségük. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a vendégek sokkal kellemesebben érezzék magukat, és lényegesen jobbra értékeljék az étkezési szolgáltatást. Ennek oka egyszerű, amit nem nehéz belátni: a kihűlt, kissé kitikkadt étkeket nem szeretik az emberek, a frissen gőzölgő falatok viszont úgy festenek, mintha abban a pillanatban vették volna ki a sütőből, vagy serpenyőből.

Az igazán jó melegentartók további praktikus funkciókkal fel vannak szerelve. Van olyan, mely asztalra helyezhető, de akadnak saját lábakkal ellátottak. Némelyiknek levehető a teteje, míg mások rolltop fedővel nyithatók és csukhatók. A profibb változatokon üvegablak, gőzelvezető és záródás tompító is van.

Válasszon most chafing kínálatunkból és gondoskodjon az ételek melegen tartásáról egyszerűen, kényelmesen és pénztárcabarát módon. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.