Leírás és Paraméterek
A segítségével készíthetünk fagylaltot tej, vaj, növényi zsír, tejpor, tejszín, cukor, és stabilizátor felhasználásával. A fõzés és visszahûtés egy gépben valósul meg. A berendezés tej, vagy fagylaltalap tárolására is használható!
Tisztítása egyszerû, karbantartást nem igényel. A pasztörizálás +65°C és +100°C között állítható. A pillanatnyi hõmérséklet a digitális kijelzésû hõmérõn látható. A program befejezésével a készülék automatikusan átkapcsol a hûtve tároló üzemmódra. Javasolt hõmérséklet +5°C. A legkevesebb fõzhetõ mennyiség 10 liter. A visszahûtés után az alaplevet érdemes 6-8 órán keresztül pihentetni a jobb minõség érdekében. A fõzés és hûtés ciklusideje 2 óra.
Hasonló termékek
3.980.000 Ft + ÁFA
(5.054.600 Ft)
4.450.000 Ft + ÁFA
(5.651.500 Ft)