Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pizza dagasztógépek

Rendezés:
Nézet:

A dagasztógép nem ismer fáradtságot

A dagasztógép ezernyi kéz kitartó erejével dolgozik, éppen ezért ott, ahol a pizzasütésé a főszerep, egyszerűen nem hiányozhat az eszközparkból. A kiváló minőségű alkatrészeinek köszönhetően nem „fárad el” a folyamatos igénybevételtől, és nagyszerű munkát végez. A nagyüzemi kihívás teljesítéséhez, ami akár óránként több tucatnyi kiló pizzatészta előállítását is jelentheti, kizárólag prémium kategóriás gépek dukálnak.

A kínálatunkban olyan modellek közül válogathat, amelyek megfelelnek a legkeményebb elvárásoknak is. A rozsdamentes kivitel önmagában a megbízhatóság garantálója, ám túl a minőségen, a dagasztógép számos praktikus pozitívummal is büszkélkedik. Ilyen nem kis fajsúlyú előny, hogy a tisztítása gyors, egyszerű és könnyű. A dagasztott tészta tapadós, ragadós, vagyis ha a dagasztólapátok nem megfelelő minőségűek, akkor bizony hamar ott találhatja magát, ahol a súrolókefék és dörzsszivacsok segíthetnek csak. Ám a készletünkben felfedezhető típusok nem állítják ilyen, teljesíthetetlen kihívás elé, mivel pillanatok alatt tisztává varázsolhatóak. A teljesítmény kérdése roppantul lényeges a választás folyamatában, ezért az egyedi elvárások és igények tisztázása és ismerete elengedhetetlen a tökéletes alternatíva megvásárlásához.

A dagasztógép a minőségi vendéglátás egyik joggal rajongott berendezése, hiszen rengeteg munkától szabadítja meg a séfeket, akik így, a már megdagasztott tésztával dolgozhatnak tovább. Egy igazán ízletes, tradicionális, kemencében sült pizza alapja a megfelelően dagasztott tészta, ami aztán a „kuckójává” avanzsálhat a fenséges feltéteknek. A speciálisan a dagasztás művészetére tervezett készülékek stabil és megingathatatlan alapul szolgálnak a gasztronómiai remekelésekhez.