Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pizza Dagasztógépek - Ipari dagasztógépek

Rendezés:
Nézet:

A dagasztógép fáradhatatlan eszköz

Egy pizzéria eszközparkjának elengedhetetlen kelléke a dagasztógép, ami ezernyi kéz erejét fejti ki.  Természetesen nem mindegy, hogy milyen, a minőség meghatározó tényező, hiszen bírnia kell a folyamatos igénybevételt. Kínálatunkból praktikus darabokat rendelhet, amelyek élettartama hosszú, nagyszerű munkát végeznek és kiválóan bírják a strapát. Ahhoz, hogy óránként akár több kilónyi pizzatésztát is el tudjon készíteni, okvetlen prémium kategóriás dagasztógépet szükséges beszereznie.

Termékeink mindegyike olyan modell, ami megfelel a legkeményebb elvárásoknak. A minőségről már önmagában a rozsdamentes acél is árulkodik, de ezen kívül még számos pozitívummal rendelkeznek. A dagasztógépek tisztítása pofon egyszerű, nem kell attól tartania, hogy órákig tartó sikálást igényelnek. Viszont amennyiben silány minőségűt választ, aminek a dagasztólapátjai nem megfelelőek, hamar ott találhatja magát, hogy már csak a súrolókefék segíthetnek, mivel a dagasztott tészta tapadós. Készletünkből viszont kizárólag olyan típusúhoz juthat hozzá, ami nem állítja ilyen problémák elé. Vásárlásnál a teljesítményt okvetlen vegye figyelembe, valamint egyedi elvárásait is bátran ossza meg velünk.

A dagasztógép rengeteg munkát megspórol a séfeknek, szakácsoknak, akik egyből a kiválóra sikeredett dagasztott tésztával folytathatják feladataikat. A kemencében elkészített fenséges pizza alapja az ideális állagúra dagasztott tészta, amit dagasztógépeinkkel rövid idő alatt az asztalra varázsolhat, így valódi gasztroélményben részesítheti vendégeit.