Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pizzakemencék

Rendezés:
Nézet:

A pizzakemencében sütött pizza az igazi

A hagyományosan elkészített pizza teljesen más, mint az, amit kemencében sütnek. Azokban az éttermekben és pizzériákban, ahol adnak a minőségre, jellemzően pizzakemence van, ezért is vélheti úgy, hogy ezeken a helyeken finomabbak a pizzák, mint amit otthon a sütőben süt. Ugyanis a pizzakemence a legalkalmasabb a valódi olasz pizza elkészítésére. A vendégek is érezni fogják a különbséget, ha már volt alkalmuk ilyet kóstolni és állandó látogatói lesznek annak a helynek, ahol ízletes pizzát fogyasztottak. Sőt innentől kezdve nem fogják beérni kevesebbel, tehát nem érdemes a sütés technikájával kísérletezni. A kiváló végeredményhez éppen ezért elengedhetetlen a pizzakemence és a minőségi alapanyag.

A jó pizza ismérve, hogy a belseje puha és omlós, ugyanakkor kívül ropogós, a pizzakemence használatával pedig ez könnyen meg is valósítható. Választhat 6 vagy 9 pizza sütésére alkalmas kemencét, de kínálatunkban a 2x4-es, illetve a 2x6-os verzió is elérhető. Külön is megvásárolhatja magát a kemencét vagy kérheti több eszközzel, készülékkel együtt.

Mivel napjainkban szinte minden utcasarkon van egy pizzéria, ezért nem könnyű kitűnni a konkurensek közül, viszont egy professzionális pizzakemence garantáltan meghozza a várva várt sikert és a vendégek olyan finomat ehetnek, mint még eddig sehol máshol. Ennek köszönhetően az elégedett fogyasztó újra visszatér majd, hogy ismét mennyei pizza kerülhessen a tányérjára.