Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Referenciák

Számunkra fontos, hogy elégedettek legyenek vásárlóink, ezért szeretnénk bemutatni néhányat azokból a konyhákból amiket mi rendeztünk be, vagy az általunk forgalmazott nagy konyhai gépekkel van felszerelve. Mi találunk megoldást minden problémára, hiszen egyedi méretben is forgalmazunk rozsdamentes bútorokat. Ha Ön is nálunk vásárolt és szeretné, ha itt megjelenne a konyhája, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! (info@inoxplaza.hu)
Szentmártonkátai Aprajafalva Óvoda, Bölcsőde és Konyha új bölcsődéjének tálaló konyhájának berendezése

A Szentmártonkátai Aprajafalva Óvoda, Bölcsőde és Konyha új bölcsődéjének tálaló konyhájának berendezéséhez kerestek meg bennünket. Teljes körű segítségre volt szükségük: a tervezéstől a kivitelezésig bezárólag a munka minden folyamatában részt vettünk. A tálaló konyha berendezésénél elsődleges szempont a minőség és a praktikusság volt.

Blueberry Brunch

A konkrét feladat: teljesen új konyha kiépítése és felszerelése.
A választás oka: Vasvári Norberttel történt telefonos megbeszélés alapján történt a döntés. Oka: ár-érték arány, flexibilitás, gyorsaság, Vasvári úr személye, aki maga a vállalkozás.

Idén elindította a méltán híres Karám Vendéglő (az ország legjobb hekkezője) a kiszállítását és a cégünket bízta meg az új konyha berendezésével, felszerelésével. 
A videó magáért beszél, sok sikert kívánunk a továbbiakban! 

Mentsvár Ingatlan Kft - Rendezvényközpont

Több száz fő befogadóképességű rendezvényközpont megnyitása előtt áll a Mentsvár Ingatlan Kft. és nagykonyhájának felszereléséhez minket választott. Köszönjük a bizalmat és sok sikert kívánunk!

Hotel Sonnenbichl

A Hotel Sonnenbichl újítása, hogy ezentúl pizzával is szeretné megörvendeztetni vendégeit és a környék lakóit.