Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rozsdamentes bútorok

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Beszállítónál raktáron
22.000 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
24.000 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
30.000 Ft + ÁFA
Rozsdamentes acélból kültéri és beltéri bútorok gyártása egyaránt lehetséges. Az ilyen típusú bútorok higiénia szempontjából remek választásnak bizonyulnak, egyrészt nehezen keletkeznek a felületükön szennyeződések és a baktériumokat is távol tartják, másrészt meglehetősen könnyen tisztíthatóak, így rövid idő alatt elvégezhető a feladat. Enteriőr tekintetében bármilyen stílusú környezetbe tökéletesen beleillenek a rozsdamentes konyha érdekében.

A rozsdamentes bútorok kapcsán célszerű hosszútávban gondolkodnia, hiszen egyik legfőbb tulajdonságuk, hogy időtállóak. Strapabírásuk kivételes, tehát akkor sem lesz gond, ha nagy igénybevételnek vannak kitéve, sőt kifejezetten így lettek tervezve. Egy vállalkozást vagy magánszemélyt akár évtizedekig is ki tudnak szolgálni, éppen ezért a rozsdamentes bútorok kiváló befektetésnek bizonyulnak.

A szimpla rozsdamentes asztalok vagy az alsó polcos kialakításúak, esetleg a hulladékledobó nyílással rendelkezőek is képesek speciális igényeket kiszolgálni. Rozsdamentes konyhabútorok megkönnyítik a gyors konyhai munkavégzést és elegendő helyet biztosítanak az alapanyagok, tányérok, edények tárolására, amennyiben már nincs szabad helye a főzőtérben vagy a raktárban. Tervezésük során figyelembe lett véve a konyhatér optimális kihasználtsága, ami a vendéglátóegységekben rendre problémát jelent. Továbbá fémből készült állványokkal, fix vagy állítható fali polcokkal is kiegészítheti a területet.

A rozsdamentes acélból készült elszívóernyők igényes kialakításúak, garantálják az optimális teljesítményű elszívást a nagy gőz- és füsttartalmú környezetekben.

, tekintse meg őket, és legyen szó állványokról, fali polcokról, rozsdamentes szekrényekről, fali szekrényekről , munkaasztalokról vagy neutrális pultokról, mindegyik praktikus kiegészítőjévé válik az adott helyiségnek. Vállalkozásoknak és magánembereknek egyaránt ajánljuk termékeinket, amelyeket élőben is van lehetősége megtekinteni a Dunaharasztin található üzletünkben. A bútorok műanyag fóliával vannak lefedve, hogy a szállítás során ne sérüljenek és védve legyenek a karcolásoktól.

Minden termék teljes mértékben az MSZ EN 10088-1 szerinti 1. 4301 típus jelű, 18% króm, 10% nikkel ötvözésű, korrózióálló ausztentites acélból készül. Ez az anyag kieléíti a konyhaüzemben használatos alapanyagokkal kapcsolatos mindennemű követelményt és ellenáll az esetleg egyéb igénybevételenek is. (Páratartalom, gőz)

Ugyanakkor ez az anyag nem alkalmas agresszív folyadékok által okozott igénybevételre, ilyen szerekkel történő tisztításra, fertőtlenítésre. Ezen anyagok hatására kristályközi korrózió léphet fel, ami az anyag kilyukadását okozhatja. Hőterhelés max. 280 °C 

Igény esetén a termékeket KO33 anyag felhasználásával is el tudjuk készíteni, mely a savas behatásoknak is ellenáll. Kérje kollégáink segítségét!