Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rozsdamentes bútorok

Rozsdamentes acélból kültéri és beltéri bútorok gyártása egyaránt lehetséges. Az ilyen típusú bútorok higiénia szempontjából remek választásnak bizonyulnak, egyrészt nehezen keletkeznek a felületükön szennyeződések és a baktériumokat is távol tartják, másrészt meglehetősen könnyen tisztíthatóak, így rövid idő alatt elvégezhető a feladat. Enteriőr tekintetében bármilyen stílusú környezetbe tökéletesen beleillenek.

A rozsdamentes bútorok kapcsán célszerű hosszútávban gondolkodnia, hiszen egyik legfőbb tulajdonságuk, hogy időtállóak. Strapabírásuk kivételes, tehát akkor sem lesz gond, ha nagy igénybevételnek vannak kitéve, sőt kifejezetten így lettek tervezve. Egy vállalkozást vagy magánszemélyt akár évtizedekig is ki tudnak szolgálni, éppen ezért a rozsdamentes bútorok kiváló befektetésnek bizonyulnak.

A szimpla rozsdamentes asztalok vagy az alsó polcos kialakításúak, esetleg a hulladékledobó nyílással rendelkezőek is képesek speciális igényeket kiszolgálni. Megkönnyítik a gyors konyhai munkavégzést és elegendő helyet biztosítanak az alapanyagok, tányérok, edények tárolására, amennyiben már nincs szabad helye a főzőtérben vagy a raktárban. Tervezésük során figyelembe lett véve a konyhatér optimális kihasználtsága, ami a vendéglátóegységekben rendre problémát jelent. Továbbá fémből készült állványokkal, fix vagy állítható fali polcokkal is kiegészítheti a területet.

A rozsdamentes acélból készült elszívóernyők igényes kialakításúak, garantálják az optimális teljesítményű elszívást a nagy gőz- és füsttartalmú környezetekben.

, tekintse meg őket, és legyen szó állványokról, fali polcokról, rozsdamentes szekrényekről, fali szekrényekről , munkaasztalokról vagy neutrális pultokról, mindegyik praktikus kiegészítőjévé válik az adott helyiségnek. Vállalkozásoknak és magánembereknek egyaránt ajánljuk termékeinket, amelyeket élőben is van lehetősége megtekinteni a Dunaharasztin található üzletünkben. A bútorok műanyag fóliával vannak lefedve, hogy a szállítás során ne sérüljenek és védve legyenek a karcolásoktól.