Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rozsdamentes munkaasztal

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Rozsdamentes munkaasztal a hatékony munkavégzéshez

Kényelmes konyhai elrendezésre van szüksége a hatékony munkavégzés érdekében? Akkor jó helyen jár, hiszen kínálatunkban megtalálhatja az ön számára legideálisabb rozsdamentes nagykonyhai berendezést. A rozsdamentes munkaasztal elengedhetetlen kelléke egy ipari konyhának, ahol nagy mennyiségben készülnek az ételek.

Méretre többféle típusból lehet választani, fontos szempont a konyha mérete és az, hogy egyszerre mennyien fogják használni a munkapultot. Vegye figyelembe, hogy dolgozói kényelmesen elférjenek egymás mellett és ne ütközzenek akadályokba a munkavégzés során.

A rozsdamentes munkaasztalaink és munkalapjaink időtállóak és meglehetősen könnyen tisztíthatóak, párás környezetben is kiválóan megállják a helyüket. Dizájn szempontjából ugyancsak mutatósak, szinte bármilyen stílusú környezetbe beleillenek. A munkaasztalok elősegítik, hogy gyorsan, gördülékenyen és hatékonyan kerüljenek elvégzésre a feladatok, ez pedig hozzájárul egy étterem vendégeinek elégedettségéhez. Tehát nem csak a szakácsok hozzáértő munkája a fő szempont, hanem az is, hogy a konyhai berendezések mennyire praktikusak. Már néhány menüsor elkészítése is nagy munkafelületet igényel, hiszen helyet kell kapjanak az edények, keverőtálak is, ezt a vásárlásnál okvetlen vegye figyelembe.

Tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére minőségi termékeink közül, garantált, hogy ráakad arra az inox munkaasztalra, amely remek szolgálatot tesz majd konyhájában!