Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fali polcok

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

A konyhai eszközök és felszerelések között a rozsdamentes fali polc alapvető elemnek számít a vendéglátóiparban. Ez nem véletlen, hiszen inox acél anyagának köszönhetően ellenállóak, tartósak és könnyen tisztíthatóak.

A rozsdamentes fali polcok két fő típusa között választhat: a teli és a perforált, más néven csepegtetők. Mindkét változatnak megvan a saját előnye, és a helyiség adottságai, valamint a konyhájának elrendezése alapján lehet dönteni, melyiket válassza. Amennyiben segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal.

Az egyenes rozsdamentes fali polcok jellemzően széles felhasználási területtel rendelkeznek. Ideálisak az eszközök, edények, főzőlapok, sütőedények és egyéb nagyobb eszközök tárolására. A stabil, erős konstrukciójuk miatt képesek akár nagyobb súlyt is elbírni, így sokoldalúan alkalmazhatóak.

A perforált, vagy csepegtetők kiválóan alkalmasak olyan esetekben, amikor a tálak, poharak, esetleg edények gyors szárítására van szükség. A perforációnak köszönhetően a felesleges víz lecsorog, így a tisztítás egyszerűbbé válik.

Egy jó rozsdamentes fali polc nagyban meg tudja könnyíteni a mindennapi munkát. Válasszon most kínálatunkból és szerelje fel konyháját praktikus tartókkal!