Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rozsdamentes mosogatók

Minden termék teljes mértékben az MSZ EN 10088-1 szerinti 1. 4301 típus jelű, 18% króm, 10% nikkel ötvözésű, korrózióálló ausztentites acélból készül. Ez az anyag kieléíti a konyhaüzemben használatos alapanyagokkal kapcsolatos mindennemű követelményt és ellenáll az esetleg egyéb igénybevételenek is. (Páratartalom, gőz)

Ugyanakkor ez az anyag nem alkalmas agresszív folyadékok által okozott igénybevételre, ilyen szerekkel történő tisztításra, fertőtlenítésre. Ezen anyagok hatására kristályközi korrózió léphet fel, ami az anyag kilyukadását okozhatja. Hőterhelés max. 280 °C 

Igény esetén a termékeket KO33 anyag felhasználásával is el tudjuk készíteni, mely a savas behatásoknak is ellenáll. Kérje kollégáink segítségét!

Rendezés:
Nézet:

Inoxból készült saját gyártású mosogatóink ellenállnak a rozsdásodásnak és mivel a felületük nem porózus, ezért a baktériumok, valamint a vírusok sem tudnak megtapadni a felületeken. Egy ilyen beruházás rendeltetésszerű használat és folyamatos tisztítás mellett akár több évtizeden keresztül ki tudja szolgálni a vendéglátóegységet nagy biztonság és higiénia mellett. A nemesacél beleillik bármilyen környezetbe, legyen szó elegáns konyháról, vagy a designt mellőző funkcionális büféről. A konyhai dolgozók azért kedvelik ezt a megoldást, mert a mosogatók tisztításához mindössze tisztítószerre, egy nem karcoló szivacsra, vagy törlőkendőre van szükség.

Inox rozsdamentes mosogatóink különböző kényelmi funkciókkal is bővíthetőek. Ilyen például a csepegtető kosár, az alsó polcos kialakítás és a hulladékgyűjtő elem. Gyakorlatilag nincs olyan igény, amelyet ne lehetne kielégíteni a rendkívül sokoldalúan alakítható mosogatóközpontokkal. Mindez hozzájárul a gördülékenyebb mindennapokhoz és rengeteg terhet levesz a személyzetről, így a munkavállalók a felszabadult időt a mosogatásnál sokkal értékesebb tevékenységekkel tölthetik el.

Válassza ön is a hatékonyságot és a sokoldalúságot inox rozsdamentes mosogatóink segítségével. Kínálatunkban megtalálja az egy, két, illetve hárommedencés típusokat egyaránt, amelyek műanyag fóliával védettek, hogy a szállítás során ne sérüljenek, ne karcolódjanak. Ha nem tud választani, akkor keresse kiváló szakértelemmel rendelkező kollégáinkat, akik készséggel segítenek kiválasztani az ön konyhájának legmegfelelőbb darabot, amit akár személyesen is megtekinthet a Dunaharasztin található üzletünkben.