Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rozsdamentes mosogatók

Inoxból készült saját gyártású mosogatóink ellenállnak a rozsdásodásnak és mivel a felületük nem porózus, ezért a baktériumok, valamint a vírusok sem tudnak megtapadni a felületeken. Egy ilyen beruházás rendeltetésszerű használat és folyamatos tisztítás mellett akár több évtizeden keresztül ki tudja szolgálni a vendéglátóegységet nagy biztonság és higiénia mellett. A nemesacél beleillik bármilyen környezetbe, legyen szó elegáns konyháról, vagy a designt mellőző funkcionális büféről. A konyhai dolgozók azért kedvelik ezt a megoldást, mert a mosogatók tisztításához mindössze tisztítószerre, egy nem karcoló szivacsra, vagy törlőkendőre van szükség.

Inox rozsdamentes mosogatóink különböző kényelmi funkciókkal is bővíthetőek. Ilyen például a csepegtető kosár, az alsó polcos kialakítás és a hulladékgyűjtő elem. Gyakorlatilag nincs olyan igény, amelyet ne lehetne kielégíteni a rendkívül sokoldalúan alakítható mosogatóközpontokkal. Mindez hozzájárul a gördülékenyebb mindennapokhoz és rengeteg terhet levesz a személyzetről, így a munkavállalók a felszabadult időt a mosogatásnál sokkal értékesebb tevékenységekkel tölthetik el.

Válassza ön is a hatékonyságot és a sokoldalúságot inox rozsdamentes mosogatóink segítségével. Kínálatunkban megtalálja az egy, két, illetve hárommedencés típusokat egyaránt, amelyek műanyag fóliával védettek, hogy a szállítás során ne sérüljenek, ne karcolódjanak. Ha nem tud választani, akkor keresse kiváló szakértelemmel rendelkező kollégáinkat, akik készséggel segítenek kiválasztani az ön konyhájának legmegfelelőbb darabot, amit akár személyesen is megtekinthet a Dunaharasztin található üzletünkben.