Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rozsdamentes mosogatók

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Inoxból készült saját gyártású mosogatóink ellenállnak a rozsdásodásnak és mivel a felületük nem porózus, ezért a baktériumok, valamint a vírusok sem tudnak megtapadni a felületeken. Egy ilyen beruházás rendeltetésszerű használat és folyamatos tisztítás mellett akár több évtizeden keresztül ki tudja szolgálni a vendéglátóegységet nagy biztonság és higiénia mellett. A nemesacél beleillik bármilyen környezetbe, legyen szó elegáns konyháról, vagy a designt mellőző funkcionális büféről. A konyhai dolgozók azért kedvelik ezt a megoldást, mert a mosogatók tisztításához mindössze tisztítószerre, egy nem karcoló szivacsra, vagy törlőkendőre van szükség.

Inox rozsdamentes mosogatóink különböző kényelmi funkciókkal is bővíthetőek. Ilyen például a csepegtető kosár, az alsó polcos kialakítás és a hulladékgyűjtő elem. Gyakorlatilag nincs olyan igény, amelyet ne lehetne kielégíteni a rendkívül sokoldalúan alakítható mosogatóközpontokkal. Mindez hozzájárul a gördülékenyebb mindennapokhoz és rengeteg terhet levesz a személyzetről, így a munkavállalók a felszabadult időt a mosogatásnál sokkal értékesebb tevékenységekkel tölthetik el.

Válassza ön is a hatékonyságot és a sokoldalúságot inox rozsdamentes mosogatóink segítségével. Kínálatunkban megtalálja az egy, két, illetve hárommedencés típusokat egyaránt, amelyek műanyag fóliával védettek, hogy a szállítás során ne sérüljenek, ne karcolódjanak. Ha nem tud választani, akkor keresse kiváló szakértelemmel rendelkező kollégáinkat, akik készséggel segítenek kiválasztani az ön konyhájának legmegfelelőbb darabot, amit akár személyesen is megtekinthet a Dunaharasztin található üzletünkben.