Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Beépíthető Mosogatófedlapok

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

A konyhatervezés során számos elemre van szükségünk ahhoz, hogy a funkcionalitást és az esztétikai megjelenést összhangba hozzuk egymással. Az egyik ilyen elem, amely mindkét szempontot egyesíti, az a beépíthető mosogatófedlap.

 

De miért is jók ezek a fedlapok, és milyen konyhatípusokban jönnek igazán jól?

 

A beépíthető mosogatófedlapok két fő célt szolgálnak, egyrészt növelik a munkaterületet, amikor a mosogató nincs használatban, másrészt hozzájárulnak a konyha esztétikusabb megjelenéséhez, ugyanis a fedlap elrejti a mosogatót, így a konyha tisztább és rendezettebb megjelenést nyer. Mindez különösen hasznos lehet a kisebb konyhákban, ahol korlátozott a szabad helyek száma.

 

A fedlapok beépített rozsdamentes munkalappal rendelkeznek, amelyeknek számos előnyük van, többek között meglehetősen strapabíróak és masszívak.

 

A rozsdamentes acél munkalap rendkívül tartós, ezáltal az élettartama is hosszú. Az anyag ellenáll a karcolásoknak, ütéseknek és a hőnek, tehát olyan konyhai környezetben is megállja a helyét, ahol nagy a sürgés-forgás. A rozsdamentes acél antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít a konyha tisztán és higiénikusan tartásában. A munkalapok könnyen karbantarthatóak, elegendő csupán egy nedves kendővel letörölni a felületüket.