Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hőlégkeveréses sütők és kombi párolók

A kombi pároló használatának pozitívumai

Ma már nagyon sok eltérő tulajdonsággal, műszaki paraméterrel rendelkező konyhai készülék létezik, ami nagymértékben megkönnyítik a munkavégzést a nagykonyhával rendelkező éttermekben, egyéb vendéglátóhelyeken, menzákon, kifőzdékben. Ebbe a kategóriába tartozik többek között a kombi pároló is, aminek két fajtáját különböztetjük meg: vannak az elektromos és vannak a gáz üzemű változatok.

Bármelyikre esik a választás, a használat alá kerülő kombi pároló garantáltan jó szolgálatot tesz, és sokkal gyorsabbá, egyszerűbbé és nem utolsó sorban kényelmessé teszi a személyzet munkáját. Ezek a készülékek lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyszerre több étel elkészítése is megvalósuljon, amivel rengeteg időt meg lehet spórolni. Ráadásul nemcsak párolásra, hanem sütésre is kiválóan alkalmasak, ami szintén óriási pozitívum, hiszen egy ipari konyhában mindig sokféle ételkészítési eljárás kerül alkalmazásra. A speciális kialakításuknál fogva a kombi párolók használatával a húskészítéskor fellépő sütési súlyveszteség nagymértékben csökkenthető.