Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyros sütők

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Nagykonyhai berendezéseink egyik legnépszerűbb terméke a gyros sütő. Az általunk forgalmazott gyros sütők különböző kapacitásúak (húsigényhez igazodva), rozsdamentes acélból készülnek.

Rozsdamentes acélból készült gyros sütők

A konyhai berendezéseket illetően meghatározó, hogy milyen anyagból készültek, és ezt minden vásárlás alkalmával szem előtt kell tartani. Az ipari készülékek élettartama a rozsdásodás miatt lényegesen lecsökken, ráadásul egy rozsdás felület esztétikailag sem bizalomgerjesztő a konyhában. A kínálatunkban minden igényt kielégítő gyros sütőket találhat, amelyek teljes mértékben rozsdamentes acélból készültek.

Így az oxidációs folyamatok következményei nem fenyegetik a berendezéseket, ezáltal maximálisan kiállják az idő próbáját. A vendéglátóhelyek konyháiban más és más vendégforgalommal szükséges számolni, ehhez pedig a tulajdonosoknak nem árt igazodniuk. Van, hogy hosszú sorok várakoznak a pultnál, de van, hogy elenyésző számban térnek be vendégek. Gyros sütőink kialakítás tekintetében az ezzel kapcsolatos elvárásoknak is megfelelnek.

Tehát nagy mennyiségű hús is elkészíthető általuk, de keveset is lehetséges. A sütési idő az igényeknek megfelelően változtatható, ennek óriási előnye, hogy nagyobb adagokat is gyorsan elő tud majd állítani.

Gyros sütőink teljesítménye eltér egymástól, kialakításban is bőven van különbség köztük. Többek között a PB gázos modellek is megtalálhatóak termékeink között. Ahhoz, hogy valóban az ön számára legideálisabb változatot szerezze be fontos, hogy az adott típusról minden információt elolvasson a hozzá tartozó termékoldalon, mielőtt megvásárolná azt. A sütőhöz van lehetősége német gyártótól származó minőségi gyros kést is beszereznie, amivel könnyen és vékonyan szeletelheti a húst, kebabot és a dönert is.