Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyros sütők

Nagykonyhai berendezéseink egyik legnépszerűbb terméke a gyros sütő. Az általunk forgalmazott gyros sütők különböző kapacitásúak (húsigényhez igazodva), rozsdamentes acélból készülnek.

Rendezés:
Nézet:

Gyros sütők rozsdamentes acélból

A megfelelő konyhai berendezések kiválasztásakor az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen anyagból készültek? Az oxidáció hatására keletkezett rozsda nagymértékben megrövidítheti az ipari készülékek élettartamát, arról nem is beszélve, hogy a rozsdásodásnak induló felületek nem nyújtanak túl esztétikus látványt. A kínálatunkban található gyros sütő maximálisan megfelel az igényeknek, ugyanis rozsdamentes acél kivitelben készül.

Ez azt jelenti, hogy nem kell számolni az oxidációs folyamatok következményeivel, a berendezés kiállja az idő próbáját. A másik gyakori probléma a vendéglátóhelyek konyhájában, hogy eltérő vendégforgalomhoz kell igazodni. Van, amikor a pultnál hosszú sorban várakoznak a vendégek, máskor meg pangás van. A gyros sütő kínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy megfeleljünk az ezzel kapcsolatos elvárásoknak is. Akár nagymennyiségű hús elkészítésére is alkalmasak, a sütés ideje pedig szabadon változtatható, ami azt jelenti, hogy a szükség esetén a nagyobb adag étel előállítása is gyorsan megoldható.

Az általunk kínált gyros sütők eltérő teljesítménnyel rendelkeznek, illetve kialakításban is különböznek. Például a PB gázos modellek is készletek vannak. A gépek különbözősége miatt ,a termékoldalon szereplő információkat minden esetben érdemes átolvasni vásárlás előtt, hogy valóban a megfelelő változat kerüljön beszerzésre. A sütőkhöz elektromos, német gyártótól származó gyros kés is kapható, ami tökéletesen alkalmas gyros, kebab, döner készítésekor a hús vékony darabolásához.