Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gáz üzemű készülékek

Rendezés:
Nézet:

Kombi pároló, az egészséges ételek készítője

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az egészséges életmód, ami bizony a táplálkozási szokásokban is tetten érhető. Az emberek már nemcsak otthon szeretnének zsírszegény, vitaminokban gazdag ételeket enni, hanem az éttermekben is. Éppen ezért nélkülözhetetlen, hogy az étlapon olyan fogások is szerepeljenek, amik kielégítik ezen irányú vágyaikat. A reform ételek elkészítéséhez remek választásnak bizonyul egy speciális kombi pároló, ami többek között a gőzpárolásos ételkészítés megvalósítására is alkalmas.

Mivel az ételek nem vízben, hanem gőzben főnek meg, ezért sokkal ízletesebbek lesznek, ráadásul a vitamin-, és ásványi anyag tartalmukat is meg tudják őrizni. A statisztikák szerint, a gőzben készített húsok, köretek, zöldségek 50%-kal több vitamint tartalmaznak, mint a vízben főzött társaik. Ráadásul az ételekhez nem feltétlenül kell zsiradékot adni, anélkül is ízletesek és szaftosak lesznek. Ha a szakácsok kombi párolót használnak, akkor nincs szétfőtt, kiszáradt vagy odaégett végeredmény, ami szerfelett nagy bosszúságot tud okozni, amikor a vendégek odakint korgó gyomorral várják a felszolgálást.

Multifunkcionális készülékről lévén szó, nemcsak párolásra, hanem melegítésre, befőzésre, blansírozásra és sütésre is használható, és egyszerre akár több ételt is el lehet készíteni benne. Ennek köszönhetően nagymértékben megkönnyíti a szakácsok dolgát, akiknek jóformán csak az ételek előkészítéséről kell gondoskodniuk, minden egyéb feladatot megold helyettük a kombi pároló készülék. A kínálatban többféle teljesítményű és méretű modell is rendelkezésre áll.