Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ipari gáztűzhely - gázüzemű ipari tűzhely

Ipari gáztűzhely nagykonyhákba

A vendéglátóipari egységek konyháiban elengedhetetlen, hogy a munkafolyamatokat a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban lehessen véghez vinni. Jellemzően egyszerre több dolgot is főznek egy étterem konyhájában, ezért nagy hangsúlyt szükséges fektetni az ipari gáztűzhelyek kiválasztására. Fontos, hogy az adott tűzhely jelentős kapacitással bírjon, valamint jó, ha van a géphez alkatrész utánpótlás, tehát inkább modern és prémium minőség legyen az elsődleges szempont. Az sem mindegy, hogy milyen funkciókkal és tulajdonságokkal bír az adott berendezés, a gáz tűzhelyének a lángja is meghatározó. Az az optimális, ha az égőfej felveszi az edény formáját és méretét, a működést tekintve ekkor a leghatékonyabb.

Kínálatunkban kiváló és kellően strapabíró ipari gáztűzhelyek közül válogathat, amelyekkel kielégítheti a szakácsok főzéssel kapcsolatos igényeit, megkönnyítheti munkájukat, ezzel elősegítve, hogy minél több étel készülhessen, így minden bizonnyal vendégei is elégedetten fognak távozni. Az ipari gáztűzhelyeink rozsdamentes anyagból készültek, tehát időtállóak és tökéletesen helytállóak párásabb környezetben is. Nem hiányozhatnak egy jól felszerelt professzionális konyhából, legyen szó akár 2, 4, 5 vagy 6 égőfejes ipari gáztűzhelyről. Tekintse meg kiváló ipari gáztűzhelyeinket és válassza a konyha kialakításának legmegfelelőbbet, amennyiben segítségre, tanácsra van szüksége bátran forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Termékeinket személyesen is van lehetősége megtekinteni Dunaharasztiban található üzletünkben, de online is megrendelheti webáruházunkból!