Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Olajsütő - fritőz

Ipari olajsütő nagy választékban

A kínálatunkban az ipari olajsütő többféle változatban is megtalálható. A vendéglátóegységek, különböző intézmények nagykonyhái egyedi jellemzőkkel bírnak, és többek között a vendégforgalom is változatos képet mutat ezekben. Éppen ezért igyekeztünk úgy kialakítani a választékot, hogy mindenki megtalálja azokat a nagykonyhai berendezéseket, amik minden tekintetben megfelelnek az elvárásoknak, illetve az adott hely sajátosságainak.

Az egyik legfontosabb kérdés, amire választ kell adni a megfelelő ipari olajsütő beszerzése előtt, hogy mekkora alapterület áll rendelkezésre a berendezés elhelyezéséhez. A pontos adatok birtokában, már sokkal céltudatosabban lehet válogatni a kínálatban. Nálunk az egyes, illetve a dupla kialakítású változatok is kaphatók, de ugyanúgy vannak asztalra helyezhető, kompakt méretű és nagyobb kialakítású, álló modellek is. Az elektromos és a gázüzemű típusok is rendelkezésre állnak. Mindezeken túl, a medence méretet, a gép teljesítményét, kapacitását is érdemes előzőleg felmérni.

Bár az ipari olajsütő változatok eltérő paraméterekkel, jellemzőkkel bírnak, mégis vannak olyan tulajdonságok, amik mindegyikre igazak. Ilyen például a nagyfokú ellenállóság, aminek köszönhetően kiválóan alkalmazkodnak a nagykonyhai körülményekhez. A magas minőségű, precíz tervező munka és a rozsdamentes acél kivitel ötvözeteként megszülető készülékek hosszú élettartammal büszkélkednek. Még évek után is megbízható működésre képesek, és a kinézetük tekintetében is újszerűen hatnak. Használatuk egyszerű, kényelmes és gyors munkavégzést tesz lehetővé.