Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Olajsütő - fritőz

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Ipari olajsütő nagy választékban

A kínálatunkban az ipari olajsütő többféle változatban is megtalálható. A vendéglátóegységek, különböző intézmények nagykonyhái egyedi jellemzőkkel bírnak, és többek között a vendégforgalom is változatos képet mutat ezekben. Éppen ezért igyekeztünk úgy kialakítani a választékot, hogy mindenki megtalálja azokat a nagykonyhai berendezéseket, amik minden tekintetben megfelelnek az elvárásoknak, illetve az adott hely sajátosságainak.

Az egyik legfontosabb kérdés, amire választ kell adni a megfelelő ipari olajsütő beszerzése előtt, hogy mekkora alapterület áll rendelkezésre a berendezés elhelyezéséhez. A pontos adatok birtokában, már sokkal céltudatosabban lehet válogatni a kínálatban. Nálunk az egyes, illetve a dupla kialakítású változatok is kaphatók, de ugyanúgy vannak asztalra helyezhető, kompakt méretű és nagyobb kialakítású, álló modellek is. Az elektromos és a gázüzemű típusok is rendelkezésre állnak. Mindezeken túl, a medence méretet, a gép teljesítményét, kapacitását is érdemes előzőleg felmérni.

Bár az ipari olajsütő változatok eltérő paraméterekkel, jellemzőkkel bírnak, mégis vannak olyan tulajdonságok, amik mindegyikre igazak. Ilyen például a nagyfokú ellenállóság, aminek köszönhetően kiválóan alkalmazkodnak a nagykonyhai körülményekhez. A magas minőségű, precíz tervező munka és a rozsdamentes acél kivitel ötvözeteként megszülető készülékek hosszú élettartammal büszkélkednek. Még évek után is megbízható működésre képesek, és a kinézetük tekintetében is újszerűen hatnak. Használatuk egyszerű, kényelmes és gyors munkavégzést tesz lehetővé.