Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sous Vide

Vendéglátós múlt

Sokáig vendéglátóztunk. Tudjuk, hogy mik a felmerülő problémák és hogyan lehet megoldani azokat.

Mindent egy helyről

Rendeljen meg minden szükséges eszközt és berendezést egy helyről, akár másnapi szállítással.

Kiváló termékek

Kizárólag megbízható, profi minőségű, de jó árú termékeket kínálunk.

Nagy raktárkészlet, gyors beszerzés

Nagyon sok termékünk személyesen is megnézhető, átvehető, de gyorsan be is tudunk rendelni bármit.

Beszállítónál raktáron
84.000 Ft 47.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
96.000 Ft 62.900 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
108.000 Ft 68.900 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
166.000 Ft 127.500 Ft + ÁFA
Beszállítónál raktáron
280.000 Ft 199.500 Ft + ÁFA

A sous vide készülékek a modern konyhatechnológia egyik legmeghatározóbb darabjai, amelyek lehetővé teszik az ételek pontos hőmérsékleten való főzését hosszabb időn keresztül. A módszer Franciaországból származik, ahol alacsony hőmérsékleten főzés néven vált ismertté, és az évtizedek során világszerte népszerűvé vált a gasztronómiában, illetve a háztartások körében egyaránt.

A sous vide főzés alapelve rendkívül egyszerű, mégis forradalmi, az ételt vákuumcsomagolják, majd vízfürdőben, kontrollált hőmérsékleten hosszú ideig főzik. A technika által az ételek képesek megtartani nedvességüket és ízvilágukat, miközben elkerülhető a túlfőzés veszélye. A hőmérséklet rendkívül pontos szabályozása révén az eredmény garantáltan kiváló lesz, így a sous vide készülékek használói mindig az elvárt minőségű ételt kapják.

A sous vide technológia egyik legnagyobb előnye, hogy a hőmérsékletet nagyon pontosan, akár fokonként is be lehet állítani. A szakácsok közben gond nélkül ellenőrizhetik az adott alapanyag főzési folyamatát, ami hasznos olyan érzékeny ételek tekintetében, mint a hal vagy a tenger gyümölcsei, amelyek könnyen túlfőzhetők. Emellett a hosszú főzési idő tökéletesen puhává teszi még a legkeményebb húsokat is anélkül, hogy elveszítenék zamataikat vagy nedvességtartalmukat.

A sous vide készülékek kialakítása és működése is különleges. A legtöbb típusú egy fűtőelemet és egy vízforgatót tartalmaz, ezek biztosítják a víz állandó hőmérsékletét és a hő egyenletes eloszlását a vízfürdőben. A modern sous vide berendezések jellemzően rendelkeznek digitális vezérlőpanellel, ezáltal a felhasználó pontosan beállíthatja a kívánt hőmérsékletet és főzési időt.

Nem csak a profi konyhákban, hanem otthon is egyre többen fedezik fel a sous vide készülékek nyújtotta előnyöket, így otthoni környezetben is elérhető a tökéletes ételminőség és ízvilág, amelyet korábban csak a legjobb éttermekben lehetett tapasztalni. Az előkészített ételeket egyszerűen csak a sous vide készülékbe szükséges helyezni, beállítani a hőmérsékletet és az időt, majd hagyni, hogy a technológia gondoskodjon a továbbiakról.

Kínálatunkban kiváló minőségű sous vide eszközöket találhat, melyek segítségével a főzés valódi élménnyé válik.