Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rational sütők

Hat tálcástól 40 tálcásig bezáróan találhat nálunk Rational sütő-t. Termékek közös pontja, hogy nagyban megkönnyítik az életet a konyhánkban. Sütés, párolás mellett sokféle művelet elvégezhető ezekkel a sütő, gőzpároló egységekkel. 

Kínálatunkban a SelfCookingCenter 5 Senses és a CombiMaster Plus található meg.

Kérje ajánlatukat! info@inoxplaza.hu vagy 06 30 358 1440

Webáruházunk hivatalos RATIONAL viszonteladó.

Rendezés:
Nézet:

A Rational sütő megkönnyíti az életet a konyhában

A nagykonyhával rendelkező vendéglátóhelyeken mindig sokféle ételkészítési eljárást alkalmaznak. Azonban ahhoz, hogy a kért ételek olyanok legyenek, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, nélkülözhetetlen, hogy minden egyes technikához rendelkezésre álljon a megfelelő méretű és kialakítású készülék. Ennek viszont általában az a következménye, hogy egy idő után már a nagykonyha is kicsinek bizonyul, és a szakácsoknak egyre szűkösebb lesz odabent a hely. A Rational sütő egy multifunkcionális berendezés, aminek a segítségével nagyon sokféle művelet elvégezhető, a melegítéstől kezdve a sütésen, a befőzésen és a blansírozáson át egészen a párolásig.

Mivel egyidejűleg többféle ételt is lehet készíteni benne, így rengeteg időt meg lehet spórolni általa. Aki a vendéglátásban dolgozik, az ismeri az égető érzést, amikor a vendégek már tűkön ülve várják, hogy megérkezzenek az asztalukra a rendelt finomságok. Ilyenkor minden egyes másodperc számít. A szakácsoknak azonban csak két keze van, így, ha folyamatosan dolgoznak, akkor sem tudnak olyan hatékonyak lenni, mint egy professzionális Rational sütő, ami nagymértékben megkönnyítheti az életet a konyhában.

Az előkészített ételeket elég csak betenni a készülékbe, bekapcsolni a megfelelő programot, és néhány percen belül máris készen várják, hogy a tányérra, onnan pedig a vendégasztalra kerüljenek. A Rational sütő a szakácsok keze alá dolgozik, hiszen nekik lényegében csak az előkészítésről kell gondoskodniuk. Miután bepakolták az ételeket a készülékbe, és kiválasztották a megfelelő programot, a készülék elvégzi helyettük a munka egy oroszlán részét.