Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Bethesda Gyermekkórház

Bethesda Gyermekkórház

Sokaknak van szüksége segítségre, olyanoknak akiket nem ismerünk, akikkel nem találkoztunk, és nem tudják elmondani nekünk. Vannak azonban, akik jól felismerik a helyzetet, hogy segítségre van szükségük. Így indult a mi összefogásunk a Bethesda Gyermekkórházért. A Gyermekkórház megkeresése után cégünk azonnal összefogott egyik partnerünkkel, hogy a lehető leghamarabb tudjunk segíteni. Cégként kiemelten fontosnak tartjuk a példamutatást és a jó ügyek mellett való részvételt.

Az adományozás mögött általában erős emberi kapcsolatok, érzelmek állnak, így sokkal több, mint egy egyszerű pénzügyi tranzakció. Minden adomány számít, legyen az tárgyi-, pénzbeli felajánlás vagy önkéntesség. Az adomány lehet bármilyen „kicsi” vagy „nagy”, hozzájárul a változáshoz, egy probléma megoldásához. Cégünk is ezt tartotta szem előtt amikor megkerestek minket a kórház munkatársai. Az ilyen jótékony ügyek összehozzák az embereket és egy szívvel állnak mögé.

Amit rólunk írtak:

"Ipari hűtő ajándékba! Kórházunk mindennapos működéséhez nélkülözhetetlen a megfelelő élelmezési háttér, a nagy teljesítményű ipari, konyhai gépek. Hiszen nap mint nap mintegy többszáz főre főznek szakácsaink a konyhánkon!

S a gépek mindig a legrosszabbkor romlanak el... Amikor nincsen anyagi forrás egy hirtelen cserére.

Decemberben, amikor felvettük a kapcsolatot az Inox Pláza Kft.-vel, V. Norbert és R. Tamás egy szívvel álltak ügyünk mellé, s egy nagy teljesítményű, nagy kapacitású ipari hűtőt ajánlottak fel számunkra az Attase Kft.-vel közösen fél millió Ft értékben! A hűtőt pár nap leforgása alatt eljuttatták hozzánk, ezzel hatalmas terhet vettek le a vállunkról.

Hálásan köszönjük segítségüket!!!"

Segítségnyújtásunkkal mi is bátorítani és ösztönözni szeretnénk mindenkit, hogy aki teheti adományozzon.