Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Elképzeléstől a megvalósításig

Elképzeléstől a megvalósításig

Megálmodta ipari konyháját, de még hiányzik néhány dolog a megvalósításához?

Tapasztalt kollégáink segítenek megtervezi az Ön számára optimális konyhát.

Ha éttermet, büfét üzemel be, vagy újít fel, nézze meg rozsdamentes acél nagykonyhai bútorainkat és vendéglátóipari berendezéseinket, amiket természetesen az Ön egyedi igényeire is gyártunk. A konyhák tervezésénél fontos szempontként tekintünk a HACCP szabályok teljes körű betartására és arra, hogy a konyhában dolgozók minél nagyobb hatékonysággal tudják a munkájukat végezni.

Lépjen be a jövő konyhájába, dolgozzon professzionális eszközökkel és növelje saját profitját és vendégei elégedettségét.

Talán azon gondolkodik egy ideje, hogy meglévő helyiségét felszerelni a legújabb technológiával?
Az iparági újdonságokat folyamatosan kutatjuk, hogy ügyfeleink elsőként jussanak a legmodernebb készülékekhez. Széles gyártói ismeretségünknek valamint viszonteladói kapcsolatainknak köszönhetően, a konyhai gépeket a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk beszerezni.

A felmérés alapján kötelezettség nélküli árajánlat készül, azaz Önnek csak akkor kell elfogadnia, ha megfelel az igényeinek.

A helyszíni felméréssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalunkon szereplő telefonszámok egyikén, vagy az info@inoxplaza.hu címen.